UA to Canada CUAET
-
никак - можно отучиться пару лет в канадском универе, после выпуска дадут трехлетний ворк пермит
-
тобто ви питаєте чи легально нелегально знаходитись в Канаді і працювати?) як ви собі це уявляєте? я не знаю, скільки мені разів повторювати за день в чаті це, але НЕ ПИШІТЬ МЕНІ У ПРИВАТНІ ПОВІДОМЛЕННЯ. МАЙТЕ СОВІСТЬ. ОЗНАЙОМТЕСЬ ІЗ ПРАВИЛАМИ ЧАТУ.
-
Легально в Канаді не офіційно працювати ? Якщо по програмі CUAET (ворк перміт) а не сама віза закінчиться ?
-
Я маю на увазі якщо не зможу приїхати в березні 24-го року і отримати ворк перміт. Тоді зможу працювати не офіційно ?
-
что значит не официально? без ворк пермита? конечно не легально, зачем он иначе нужен. если вы не сможете приехать до марта, вы не сможете получить ворк пермит
-
Дякую за відповідь, виходить що марно візу зробив. Нажаль студенти з України виїхати не можуть
-
Не задерживали, была очередь,но кто спешил пропускали.
-
Простите, хочу возразить. Трижды поезд задерживали на 30мин. минимум...
-
можна, все так як і було до закінчення подачі на куает. при собі мати докази, що ви член родини. звісно з перекладом.
-
інколи робочу візу дають і до кінця строку дії паспорта.
-
зараз перегляну, це в program delivery? якщо так — тоді дійсно тільки онлайн. якщо подача була ПІСЛЯ 16 липня (тобто звичайна трв). чи ви маєте на увазі випадок, якщо трв була отримана взагалі до війни, а не після 16 липня?