UA to Canada CUAET
-
Простите, хочу возразить. Трижды поезд задерживали на 30мин. минимум...
-
можна, все так як і було до закінчення подачі на куает. при собі мати докази, що ви член родини. звісно з перекладом.
-
інколи робочу візу дають і до кінця строку дії паспорта.
-
зараз перегляну, це в program delivery? якщо так — тоді дійсно тільки онлайн. якщо подача була ПІСЛЯ 16 липня (тобто звичайна трв). чи ви маєте на увазі випадок, якщо трв була отримана взагалі до війни, а не після 16 липня?
-
передивилась всю інформацію — якщо у вас не куает віза, тоді онлайн. написано, що розгляд буде пріоритетний, щоб зменшити очікування на вп. потрібно буде платити за розгляд заявки, позначки куает не буде, як я зрозуміла. на фін допомогу без неї ніяк не податись.
-
LetterofIntroductionvalidity(YYYY/MM/DD): 2026/05/25 а якщо у мене письмо валід до 2026 року то все одно вʼїзд до 2024 ?
-
не впевнена щодо цього. адже за вп потрібно буде платити, а по куает це безкоштовно.
-
LetterofIntroductionvalidity(YYYY/MM/DD): 2026/05/25 а якщо у мене письмо валід до 2026 року то все одно вʼїзд до 2024 ?
-
t.me/UAtoCanada/217326
-
ви в будь-якому випадку будете пояснювати мету вашої подорожі, якщо у вас віза не куает. там вам і все розкажуть.