UA to Canada CUAET
-
тоже самое
-
В цьому акаунті в нас так само. На пошту приходив лист по типу "ось куди ви можете здати свої паспорта для вклейки"
-
все ок, спочатку всім приходять дощволи на роботу , потім на вклейку візи . Вваажайте що ваша аплікація йде по вірному шляху
-
Да все с вашим кейсом нормально, пришел пермит - запрос на паспорт ждите.
-
Пришёл запрос на вклейку. Про роботу ничего не было ещё…
-
увага друзі , хто не подивився, перегляньте ось це відео, бо гатао зараз пишуть про короткий термін перебування, це не так :
тут жінка дуже детально розжовує що , якщо у вас буде електронна віза по прильоту ви все одно отримаєте дозвіл на роботу і проживання на три роки . Просто залендитися у канаді потрібно у межах вказаних у вашій "електронній візі"
www.instagram.com/tv/CcSRETvIGhZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
цей запрос на вклейку приходить на пошту електронну чи в самому акаунті?
-
Добрый день, кто сдавал биометрию в Бухаресте, подскажите, какая там ситуация?
-
Якщо не приходить письмо про вклейку?А тільки що прийшла підтверджена біометрія?З 26 числа вот тільки 13 пройшло,18 днів)
-
Задавайте
-
Підкажіть, будь ласка, ми разом з дівчиною здавали біометрію в суботу, у неї вже є рішення, а в не йще немає, хоча саму заявку на візу я зробив скоріше на кілька днів. Чи це ок?
-
Люди пишут что ок, всем с одной группы по разному приходит
-
Всем привет! Кто-то уже получил OWP по CUAET и уже в Канаде? Напишите, пожалуйста, в личку, есть вопросы!
-
То же самое
-
Лучше транслируй свои вопросы сюда и ответы тоже, думаю многим может быть интересно что дальше там
-
Вітаю!
Я так розумію наразі повідомлення , що візу можна не вклеювати ( або вклеювати за бажанням ) а видають листок на одноразовий вїзд прийшло тільки 2 людям?
Це ж не масово?
-
А Вы платите какие-то услуги за CUAET программу в визовом центре?
-
Да новости таки есть
-
масово, но пока еще есть опции с физической. Вообще это все делают абы разгрузить визовые центры европы и люди меньше охреневали от очередей
-
Подскажите пожалуйста, ребенку 6 месяцев, будем вклеивать его фото в мой загранпаспорт. Нам подождать и заполнять данные о сыне после того как вклеем фото?
20842/287148