UA to Canada CUAET
-
Задавайте
-
Підкажіть, будь ласка, ми разом з дівчиною здавали біометрію в суботу, у неї вже є рішення, а в не йще немає, хоча саму заявку на візу я зробив скоріше на кілька днів. Чи це ок?
-
Люди пишут что ок, всем с одной группы по разному приходит
-
Всем привет! Кто-то уже получил OWP по CUAET и уже в Канаде? Напишите, пожалуйста, в личку, есть вопросы!
-
То же самое
-
Лучше транслируй свои вопросы сюда и ответы тоже, думаю многим может быть интересно что дальше там
-
Вітаю!
Я так розумію наразі повідомлення , що візу можна не вклеювати ( або вклеювати за бажанням ) а видають листок на одноразовий вїзд прийшло тільки 2 людям?
Це ж не масово?
-
А Вы платите какие-то услуги за CUAET программу в визовом центре?
-
Да новости таки есть
-
масово, но пока еще есть опции с физической. Вообще это все делают абы разгрузить визовые центры европы и люди меньше охреневали от очередей
-
Подскажите пожалуйста, ребенку 6 месяцев, будем вклеивать его фото в мой загранпаспорт. Нам подождать и заполнять данные о сыне после того как вклеем фото?
-
Звідки інфо , що це масово?
Просто у цьому випадку вони я так розуміють дають документ на руки,але там період цього документу короткий, а не як віза до прикладу до кінця дії терміну паспорту.
Цікавлюсь,бо в мене дружина у вівторок здає біометрію і ми сподівались,що їй візу поставлять до кінця діі паспорта, а не листок на руки з одноразовим вїздом дійсним на пів року приблизно.
-
після в’їзду , по прильоту, їй повинні в паспорт поставити пермішн ту ворк, і вона зможе вилітати і прилитати вже по ньому.
-
Здравствуйте Нужно ли заполнять анкету на ребёнка 12 лет? Или достаточно упомянуть в анкете мамы?
-
Можно забрать паспорт одному человеку? Я отправил 4 паспорта в одном конверте . И можно ли забрать если фамилии разные но родственники ?
-
Нужно, можно создать его форму в группе с вашей, но его анкета собственная(если он едет)
-
www.instagram.com/tv/CcSRETvIGhZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D&fbclid=IwAR2gGAhDLfeRg4B2sd8mUIXul6GfcoLj0LfdtWI3RDCIZQwPR3Lmlidyf1U
-
Це ж не масово?!
Нема ж сайті інфо,що вони перестали вклеювати візи
Тут прийшло повідомлення від 2-3 людей про цей листок
-
Протягом найблищих трьох діб дізнаємося )
Давайе тільки ділитися один з одним інформацію, якщо вам приходитиме, пишіть )
-
У всех по разному видимо. Мне пришло подтверждение сначала, а потом уже что биометрия приняла, потом запрос на паспорт, нужно ждать…
20851/287148