Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Я розумію ваші почуття і розділяю їх. Мої сини дуже маленькі, старшому тільки пʼять років, але вони вже намагаються розмовляти українською і ненавидять росіян. Як і мій чоловік, який регулярно донатить на зсу і знищує в собі російське. Тому вони не тотальне зло, хоч і мають паспорти країни терориста.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Проблема в наступному: в інструкції вимагають вказати детально, з роками місяцями і днями, моє служб.пересування по посадах, а у мене в трудовій за 20-ть років є лише запис: прийнятий тоді-то у таку то службу і відповідно звільнений. Дати і назви не вказуються, така вимога Закону. От і переживаю, чи пройде, якщо вкажу стаж за 20ть років коротко, як в трудовій.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana V
    wrote on last edited by
    Пользовалась услугами фирмы в Украине, они возят в Вену, по Украине все доки отправляла новой почтой, дальше они всем сами занимаются, весь процесс занимает около месяца
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇺🇦Nata Li❤🖤
    wrote on last edited by
    Я розумію Ваше бажання захистити "своїх"! Та як показує генетика впродовж багатьох сотень років, у людожерів і ординців нічого не змінюється! Врни не здатні до еволюції. Це є реальність. Це є факт. Тому...🤷🏻‍♀ Живіть з тим - на що заслужили!
    1 Reply Last reply
    0
  • t833769393T Offline
    t833769393T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Контакти можна?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5267348015T Offline
    t5267348015T Offline
    Сергей Сколков
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка: я та дружина маємо візи cuaet вже вклеїні в паспорт , донька мала візу в старому паспорті , в якого закінчився термін. А також ми маємо новонародженого сина , якому ми не встигли подати заяву. Що в даній ситуації можливо зробити? Потрібно дітям робити звичайні туристичні візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🤖 Oboron
    wrote on last edited by
    в ту же минуту
    1 Reply Last reply
    0
  • t505917978T Offline
    t505917978T Offline
    Shark
    wrote on last edited by
    Направление на сдачу биометрии получено 8 месяцев назад. Хочу сейчас подаваться. Слышал. Что потом много отказов в получении этой Канадской визы, так как как бы просрочил 1 месяц., после сдачи биометрии. Как ситуация? Может написать им на е маил в Канаду и попросить продлить? Спасибо за ответы.
    1 Reply Last reply
    0
  • t159306771T Offline
    t159306771T Offline
    Elina Landau
    wrote on last edited by
    Доброго дня Підкажіть будь ласка, може і кого є приклад написаної довіреності від руки, для того щоб третя особа віддала і забрала паспорт на вклейку? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇺🇦Nata Li❤🖤
    wrote on last edited by
    На email ніхто в Канаду не пише! Вам ніхто не відповість! Лише писати звернення через спеціальну кризову форму. Будь ласка, це посилання: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Для этого существует consent form (файл есть в закрепленном сообщении)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇺🇦Nata Li❤🖤
    wrote on last edited by
    Так. І лише так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6321689729T Offline
    t6321689729T Offline
    Auto Kanada
    wrote on last edited by
    Доброго всем времяни дня
    1 Reply Last reply
    0
  • t505917978T Offline
    t505917978T Offline
    Shark
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t398027300T Offline
    t398027300T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    доброго дня! відправляю паспорт з Варшави до ВЦ (я третя сторона). Які документи я потребую ? Скажіть, будь ласка, чи хтось знає, яка ціна і чи можна відправити одним конвертом (4) паспорти ? І чи зразу на пошті можна оплатити курʼєра для доставки паспорту після вклеєня візи? якщо так, які документи потрібно для того? Дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia
    wrote on last edited by
    Доброго дня, а ще можна подати заяву на CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    !van
    wrote on last edited by
    Нет, подача заявок завершилась
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kare Makip
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Для відправки документів на вклейку візи вкладаєте в конверт: 1. Оригінали паспортів 2. Passport request letter (обов'язково роздрукувати для кожного свій,  вони іменні,  приходять на кожного апліканта) 3. Якщо отримувати назад будете з кур'єром,  то сплачуєте courier fee та вкладаєте квитанцію до конверту.  Обов'язково сфотографуйте собі цю квитанцію. Сплачувати потрібно за реквізитами,  які Вам дали у візовому центрі,  коли Ви здавали біометрію.  Оплата повинна бути за кожного апліканта. Тобто,  якщо вас 4-ро, то оплачуєте ×4. В квитанції повинно бути чітко видно дату оплати та ПІБ платника. 4. Обов'язково!!! На аркуші А4 надрукуйте свої дані: - ваші прізвище та ім'я (як в аплікації) - Електронна пошта (як в аплікації) - мобільний номер (як в аплікації) - зворотня адреса для кур'єра 5. Consent letter на кожного апліканта окремо.  За дітей заповнюєте Ви
    1 Reply Last reply
    0
  • t1193955583T Offline
    t1193955583T Offline
    Yevheniia
    wrote on last edited by
    Добрий день . Підкажіть будь ласка де можна подивитися перелік клінік , щоб зробити medical до прильоту в Канаду?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Анна
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть будь ласка, може хтось летів, якщо летіти через Монреаль до Вінніпега, пересадка 5 годин, чи вистачить цього для оформлення WP?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags