UA to Canada CUAET
-
Це ж не масово?!
Нема ж сайті інфо,що вони перестали вклеювати візи
Тут прийшло повідомлення від 2-3 людей про цей листок
-
Протягом найблищих трьох діб дізнаємося )
Давайе тільки ділитися один з одним інформацію, якщо вам приходитиме, пишіть )
-
У всех по разному видимо. Мне пришло подтверждение сначала, а потом уже что биометрия приняла, потом запрос на паспорт, нужно ждать…
-
Я правильно розумію, що ось так виглядає лист що віза схвалена? В самому листі написано що рішення по вашій візі прийнято нам потрібен ваш паспорт с однією пустою сторінкою і тд.
-
Перепрошую, без дійсної TRV не можна буде повернутися до Канади, принаймі літаком. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/results-by-topic.asp?top=17
-
Так, це воно.)
-
Если в самом письме написано что виза схвалена, что тут может быть не понятно? Типо схвалена но не до конца?! Вик, давай это ну, хватит, включайся.
-
там не пишут что она одобрена, просто пишут что "решение было принято, нам нужен ваш паспорт"
но да, вроде как для отказа другое письмо приходит)
-
Просто не розумію ось цього "рішення прийнято", а яке те рішення не пишуть
-
То что она одобрена пишут в самой профиле на сайте в статусе, а в письме просто запрос на паспорт с возможной влейкой визы
-
А это у многих стран так, они чуть ли не до конца держат Вас в неизвестности, но отказов по визе ещё не было, так что не переживайте 😉
-
я думаю, там буде механіка для цього також
-
Если написано нам нужен ваш паспорт то схвалена,или думаншь им нужен пкспорт что написать крупными буквами вам отказано?ну нужно хоть немжко уже шевелить серой жижей,а то ведь вопросы уже до маразма доходят,читаю и офигеваю.
-
а ты не видел случаи когда возвращают паспорт без визы? Возможно не на cuaet, но это вполне себе обычное дело
-
В ЕС ставят штамп об отказе, если вдруг что
-
привіт! після відправки паспорту на вклейку візи має зявитись трекінг номер в профілі на порталі cic.gc.ca? я відправляла польською поштою, і вчора було доставлено но Clodna 51, але ще нема ніякого оновлення в профілі. Чи то ще зарано переживати? 😅
-
Не буває поганих питань. У всіх різний досвід, для мене це буде перша віза з таким процесом оформлення
-
Люди по 2-3 недели треккинг ждут
-
У нас так само …
-
😱а какой вообще срок вклейки? от отправки до получения?
20868/287142