Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1862702331T Offline
    t1862702331T Offline
    Irena Berlinskaya
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Хтось записувався на сдачу біометрії у Київ останні дні? Як бистро прийшла відповідь з датою реєстрації? Черга там велика? У мене срок до 15 серпня на сдачу((, а листа на запис написала тільки шо🙈...я...як завжди...в останній вагон))🤦🏻‍♀️...ото сижду та переживаю тепер.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Вітаю, підскажіть на скільки ок що після повідомлення "The decision envelope for your application, tracking ID No. ******* has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre on **** and is on its way to Canada Visa Application Center in Warsaw." пройшло вже майже 3 тижні і досі нема повідомлення що паспорт можна забрати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Ilnicki
    wrote on last edited by
    Отвечают они, последнее время, плюс минус через неделю. Записывают в Киеве через 4 недели, во Львове через 2-3 дня от времени, когда получите ответ. Даже если не успеете, ничего страшного, просто Вам нужно будет написать в кризисную форму - инструкция в закреплённом сообщении.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia K
    wrote on last edited by
    Дякую! 🙏🏻Я бачила написано з першого дня (тимчасово), але не знала чи це зараз чи було спочатку
    1 Reply Last reply
    0
  • t827888464T Offline
    t827888464T Offline
    ася морвхс 👩‍❤️‍💋‍👩
    wrote on last edited by
    доброго дня, підкажіть будь ласка що робити. відправила паспорт з Едмонтона в Оттаву через canada post на вклейку візи, але через поспіх не розібрала що треба вказувати адресу mailbox в Оттаві і вказала адресу куди відправляють курʼєром. візовий центр все одно зможе паспорт отримати, чи мені потрібно з кимось звʼязатися?дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Привіт!) можливо є хто збирається в жовтні місяці летіти з Франкфурт в Галіфакс ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t824315111T Offline
    t824315111T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Уже только пол менять...
    1 Reply Last reply
    0
  • t727900443T Offline
    t727900443T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Віддав паспорти 29 червня, ще досі не готові. Писав їм на емейл і відповіли, що ще в дорозі
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    з 16 липня ворк перміт не видають в аеропорту тим, хто зі звичайною візою (не куает), або еТА. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/ukraine-trv-cuaet.html#toc2 потрібно подаватись онлайн і платити за подачу. фін допомогу він отримати не зможе. ось тут посилання — відповідаєте на запитання про статус по куает «no» і вам видасть інструкцію, як податись www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t1748060466T Offline
    t1748060466T Offline
    Vera
    wrote on last edited by
    Будь ласка, дайте пораду в моїй ситуації, я громадянка України, перебуваю в Канаді за візою CUAET, мій чоловік є громадянином Румунії. Я приїхала до Канади 6 червня 2023 року без чоловіка, лише з дитиною, яка також є громадянином Румунії. Я маю дозвіл на роботу, а моя дитина має дозвіл на навчання. 15 червня я подала заяву на свого чоловіка під свою заявку, але портал IRCC перенаправляв мене на веб-сайт eTA, тоьу що він має громадянство ЄС, ми подали заявку на Eta, і він отримав дозвіл на поїздку. Коли він прибув до 21 липня, прикордонний комісар Канади відмовився віддати йому дозвіл на роботу і видав лише гостьову візу на 6 місяців, хоча я намагався створити для нього заявку місяць тому . Портал IRCC мав лише один вибір – подати заявку на ETA. Будь ласка, порадьте, що нам робити в нашому випадку, щоб отримати дозвіл на роботу для мого чоловіка за моєю візією CUAET. можливо ви маєте контакти доброго міграційного адвоката? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Аналогічна ситуація, подав 28 числа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Вітаю, хто відправляв паспорт на вклейку в Берлін? Я щось не можу розібратися куди оплачувати курєрський забір. Може хтось має досвід, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5937410370T Offline
    t5937410370T Offline
    Serg
    wrote on last edited by
    В робочий час зателефонуйте за телефоном який вказаний на сайті і ще раз продиктуйте їм всю інфу. І через пару днів спробуйте знову заповнити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1350953956T Offline
    t1350953956T Offline
    Елена Игоревна
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, оформлюємо зараз фінансову допомогу, саме на дітей видає помилку в UCI number, що це може бути? Правильність перевірили декілька разів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hicham
    wrote on last edited by
    Вітаю. Кому приходив електронний лист від IRCC про вклейку супер візи у паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мирослав
    wrote on last edited by
    Спасибо, просто пугают этой LMIA, что очень важно чтобы она была у работодателя и так же чтобы работодатель дал все документы при подаче, а не кинул в самом конце
    1 Reply Last reply
    0
  • t1350953956T Offline
    t1350953956T Offline
    Елена Игоревна
    wrote on last edited by
    Дякую дуже! Намагаємось додзвонитись, але поки без результату(( Думала може є інший варіант
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bright
    wrote on last edited by
    wow another withdrawal of $80,000 she really trustworthy I saw different people post about her platform and I gave it a try and it was successful 👇👇 t.me/+zzGYBTryztc5Njg9
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Нурлан
    wrote on last edited by
    А як це зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5937410370T Offline
    t5937410370T Offline
    Serg
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Може тут хтось підкаже) Хтось може надати інфу: «потрібно купити другові гвинтівку (самий скелет, без обвісів і тп.).» - як її тут придбати і яким чином відправити в Україну чи в Польщу (в Європі вона коштує в 2 рази дорожче і чекати дуже довго). Можливо в когось є якісь контакти волонтерських організацій - для консультації. Велике дякую.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags