UA to Canada CUAET
-
Минулого місяця Конкретних дат немає, вона планує летіти в США і переживає, що її не пустять туди через те, що вона порушила правило воркперміту Канади Так як база одна
-
Дякую за відповідь
-
так, можна використовувати 2 паспорти для подорожі. головне, щоб віза не пошкоджена була. в аеропорту на новий паспорт отримаєте на них візитор рекорд або стаді перміт.
-
Дякую! А те, що проколений він? То не вплине на візу?
-
Дякую за відповідь!
-
не вплине. але ви можете попросити, щоб не проколювали, так як паспорт продовжили, він діє і в ньому є діюча віза. можливо мати одночасно два діючих паспорта.
-
Добрий день, хотіла по MSP запитати - чи має сенс подаватися на MSP (і як наслідок мед exam безкоштовно) якщо мені потрібно виїхати з Канади на декілька місяців? Чи краще оплатити medical exam і потім після повернення до Канади податись на MSP і на reimbursement of medical exam cost?
-
Подача заявки на MSP никак не мешает вам уехать на несколько месяцев
-
Какие профессии для женщин вы бы посоветовали? Я как раз гуманитарий, без надежды найти работу, хочу переучиться на что то более котируемое на Американском континенте :)
-
Привіт всім, на подачу PR довідку про судимість треба повну чи коротку ( там є два вида )
-
чекати листа вже з датою для вас, чекати можна до 2 тижнів навіть
-
писати через кризову, інструкція же є і закріпленому
-
ще через це нікому не відмовили
-
Вы официально первый человек в чате, который различает ошибки по цвету, а не по тексту, который в них написан