UA to Canada CUAET
-
i ckiльки приблизно це може зайняти часу у разi з Анкарою? Ви не знаэте?
-
Так, протягом 30 днів з моменту отримання цього листа потрібно здати біометрію
-
Це воно і є?
-
The date and place were not specified in this letter. It was sent 7 months ago, but I went for biometrics last month😔
-
Добрий день! Хтось подавав на CUAET без свідоцтва про народження для дітей?
-
visitor visa
-
А при заповнюваннi запису на здачу бiометрii треба выбраты пункт PR?
-
Всем привет. Кто вклеивал визу во Франции? Сколько времени это заняло? В частности, интересует личная сдача паспорта в Лионе. Спасибо.
-
Добрый день! Кто записывался на биометрию в Берлине в последнее время? Поделитесь опытом. Хотим на понедельник записаться, а в учётку на vfsglobal не пускает почему-то 😕
-
Привет всем ,если сейчас влетать по паспорту третьей страны в Канаду ,но при этом есть заявление по каует открыто уже год без ответа ,work permit не дадут в аеропорту?
-
А мне друг сказал которому уже визу в паспорт вклеили что этот 30 дневный срок в реальности сейчас не работате? Что то слышали об этом?
-
Да. В 2х словах, то шли на уступки и вклеивали, НО сейчас официально действует 30ти дневный срок (инфа из офф источника canada.ca). Так что все кто не успевают действуют на свой страх и риск, отказы уже были из-за просрочки
-
Усім привіт , розумію що це питання писалось багато разів . Але знайти відповідь не вийшло, тому буду писати ще , та чекати на добру людину із вірною відповіддю :)) «Якщо лист на подачу біометрії вже стік на цілих 18 днів , є змога піти та слати біометрію? Чи потрібно писати лист та описувати ситуацію чому ?» Дякую 😇
-
Доброго дня! Не можу зайти в свій IRCC аккаунт ніяк , що сталось ?
-
Чоловіку прийшов лист але відкрити і подивитись він не може , може кудись написати … вже рік чекає на візу ….
-
В мене така ситуація також , зараз хочу зробити аккаунт та вибиває.
-
В мене працює.
-
I received the fingerprint letter 6 months ago but I couldn't get an appointment. I made an appointment 1 month ago and biometrics was done. Should I be worried? 😔😔
-
if your application is still in process you shouldn't worry
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis. Це кризова форма .
16 Jan 2023, 06:08
209817/286222
8 minutes ago