UA to Canada CUAET
-
gckey ніяким чином не відноситься до порталу. оголошення на жовтому фоні — це просто інформація, що аккаунт і портал не повʼязані. ніхто нічого не вимагає від вас.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. Не могу зайти на сайте в свой личный кабинет. После 31 июля, произошли изменения, и теперь требуют GCKey регистрацию. Я её прошла, но анкету свою не нахожу. Как быть ?
-
у вас на порталі. якщо не заходить, то спробуйте почистити кеш, змінити браузер/компʼютер
-
Дякую, а як її знайти ?
-
Доброго дня! Вирішила написати нашу історію отримання візи з датами. Може комусь це буде корисно. 22.03.2023 я подала групову заявку (на себе та чоловіка). 23.03 отримали biometric collection letters 23.03 написала листа у Львівський VFS global на себе. 03.04 прийшла відповідь із записом на 05.05 21.04 чоловік здав біо у Гаазі 03.05 чоловік отримав biometric vallidity та original passport request. 05.05 я здала біо у Львові 02.06 віддали паспорт чоловіка на вклейку у Кишиневі 16.06 забрали паспорт чоловіка з візою 27.06 я тільки отримала biometric vallidity letter 27.07 мій довгоочікуваний passport request 28.07 паспорт віддала у Кишиневі, чекаємо на повернення паспорту з візою. В цілому все прошло без проблем, затримка була у мене. Ми звертались на гарячу лінію IRCC Оттави. +16133214243 Чотири рази нам відповідали, що все добре, просто треба дочекатись passport request. А п'ятий раз був саме 27.07. Ситуація була така, що у моєму трекері усі пункти були Completed, а у документах відображався номер і дата візи, але request так і не було. Я пояснила це оператору (тільки англійською або французькою). Він уточнив коли я подала заявку, запитав про членів родини з якими подавалась, перевірив мою анкету та анкету чоловіка. Відповів, що дійсно все добре, що він направив запит в офіс і мій passport request мають навправити найближчим часов. Пройшло дві години і я отримала листа. Не знаю чи було це збігом, чи дійсно це була допомога оператора, але я вважаю, що якщо є питання або проблеми, то це може дійсно допомогти. Бажаю успіхів усім нам! 👍
-
Доброго дня. Пошукала в чаті, але відповіді не знайшла. Дітям прислали запит на вклейку візи. Мені вклеїли ще пару місяців тому. Питання чи потрібно заповнювати форму згоди на дітей? І як? Підкажіть будь ласка
-
Посоветуйте посредников бесплатных кто трудоустраивает в Канаде на работу
-
Хто знає де знаходиться візовий центр в Києві? З Гулівера він з'їхав
-
Вже знайшли. Кому треба Адреса Візового центру Канади у Києві: БЦ Іллінський, вул. Іллінська, 8. Графік роботи центру - з понеділка по п'ятницю з 8:30 до 17:00.
-
добрий день. здавала паспорт на вклейку, сьогодні прийшло повідомлення про зміну статусу. але на аккаунті статус не змінився. усюди написано дивитися інфо нижче, але ніяких повідомлень на акк не прийшло, лише was approved в final decision. як це розуміти? з візою все ок? може я щось туплю..
-
У мене таке ж було. Виявилось, що вони неправильно записали мою електронку, тому відповіді я не отримав. Треба дзвонити в vfs і питати. Мені сказали, що готово.
-
Submitted тут відноситься до ваших документів. Я би радив набрати і запитати. Про свій досвід я розказав)
-
Зазвичай центри самі не займаються вклейкою. Наприклад в Кишинів можна віддати паспорт, але вони відправляють його в Лондон. У чоловіка з'явився такий статус, а через день прийшло повідомлення, що паспорт можна забрати. Я так розумію статус змінюється коли візу вклеїли, а потім паспорт відправляють назад.
-
Сегодня подал без записи лично. Предупредили, что верить уведомлению о готовности паспорта не стоит, лучше дождаться телефонного звонка или письма именно от Лионского визового центра. Это в случае личного «забора».