UA to Canada CUAET
-
Всем привет друзья, кто знает, я заполняла анкету (апликацию на куаэт) на один паспорт , а буду подавать биометрические данные на другой , куда писать об этом? В кризис форму или вэб форму ? 🍀
-
на каждого должна быть своя заполненная анкета, чтобы получить визу. читайте закрепленное сообщение
-
В кризис форму
-
Доброго дня.Планую переліт на Калгарі сам ,дружина з сином через місяць. Чи будуть проблеми з отриманням Ворк перміту якщо ми заїдемо окремо?
-
Доброго дня! Біометрію потрібно здати протягом 30 днів з моменту подання заяви чи отримання листа?
-
Доброго дня, Отримав Refusal Letter Generic Написав в кризову форму з приводу зміни паспортних даних, оскільки змінював паспорти Відправив скани і попросив змінити Планував у серпні здати відбитки. Отримав відмову - You are found inadmissible to Canada under paragraph 41(a) of the IRPA: through an act or omission which contravenes, directly or indirectly, a provision of this Act. - You have not complied with our request for information, per subsection 16(1) of the IRPA. To date, you have failed to comply with our request for photographic and fingerprint evidence. Це кінець по cuaet?
-
Воспользуйтесь одним из лучших PDF-ридеров Загрузите бесплатно прямо сейчас! http://bit.ly/PDFReader_alldocumentreader
-
Получения письма
-
А по этой визе ему дадут ворк/стади пермит если у матери есть вп?
-
То есть дадут?
-
Я хотів, щоб спершу змінили дані паспорта, отримати апрув на це, і тоді знову писати в кризову і попередити щодо запізнення з відбитками. В травні 2022.
-
ознакомтесь с закрепленным сообщением по поводу получения work permit после 16 июля
-
да. вы получили отказ. сейчас подача на визу на общих основаниях t.me/UAtoCanada/246073?single
-
Коли Ви подавалися, якщо не секрет? Ви не попереджали, що здаватимете біо пізніше?
-
какая аппелация? вы не выполнили базовое требование- сдать биометрию
-
Жодної апеляції не передбачено?
-
t.me/UAtoCanada/217326
-
Если и дадут, то не сразу по прилету.
-
як дали візу яущо вони тільки дали відбитки. ТОчніше мама.
-
Нет. В вашем случае есть невозможно. Новая анкета за деньги
16 Jan 2023, 06:08
210150/286470
about an hour ago