UA to Canada CUAET
-
Д.д. В кого була така ситуація: Старий паспорт по якому здавались відбитки, дійсний ще 4 роки. Зараз зробила новий паспорт на всякий випадок(дозволяється мати два паспорти). Питання, чи можна, коли прийде запрос на вклейку візи, відправити новий? Чи хтось так робив? Що для цього потрібно?
-
по cuaet - нет. на общих основаниях - да, если у подавшегося по cuaet есть работа в Канаде
-
нет - это административная статья, не уголовная
-
нет, не возникнет
-
Дякую. А в них не виникне питання, що у вас старий паспорт ще дійсний купу часу, і ще не дай Боже відмовлять у вклейці(?
-
ну вы же превышения скорости в анкете не указываете наверное? и это не надо
-
можно и нужно. копию нового паспорта в кризис-форму отправьте предварительно и допишите, что у вас новый travel document
-
Матери дали рабочую на 10 лет. W-1 до 32
-
Моя родичка, відправила паспорт на вклейку, який дійсний до 31 року, то візу(не робочу) дали до кінця дії паспорту, це ж круто.. але це може якось вибірково, може не і всім так щастить.
-
почему в Оттаве? и как вам удалось с ним связаться?
-
Дякую. Бачите, досвід у всіх різний)
-
мені консульський відділ в Оттаві відповів - так як у вас є дійсний паспорт то ви не можете подати інший, не той якой вказували в анкеті та по якому здавали біометрію. але можливо є виключення
-
Отправлял второй паспорт, не тот что в заявке без обращения в кризис форму. Снабжал сопроводительным письмом. Виза получена
-
казали що у випадку заповнення кризової форми до отримання реквесту паспорту - можут дозволити замінити паспорт Дзвонили в Оттаву телефоном
-
На 10 не получите. Разве что запрашивали визиторскую, без права на работу
-
Я не ризикував. Отримати візу на 10 років, а не на 5 було б цікаво, але можуть не прийняти паспорт....