UA to Canada CUAET
-
Як мені пояснили в організації, яка допомагає, що на мій нинішній ворк перміт є обмеження по професіям на PR. Ось цей файл прям дали. Намагаюсь розібратися до того як знайду роботу. (Живу в Альберті) P.S. я випадково не той файл прикріпила
-
ваш теперішній ворк перміт буде діяти, коли буде розглядатись нова заявка. @kvolontyr
-
Подались в посольстве Украины в Торонто на новый загранпаспорт. Но не написали заявление о курьерской доставки паспорта в другой город. Можно консулу отписать и договориться о курьерской доставки или теперь получать только у консула при личной встречи?
-
Привіт всім, подавав сімю(жінка чоловік і син 17 років) батьки здали біометрію і через 2 тижні прийшло запрошення жінці на вклейку візи, відправляти паспорт жінки чи чекати поки отримає чоловік та дитина і тоді разом відправляти паспорти? Буду вдячний за відповідь
-
𝐿𝑖𝑓𝑒 𝑖𝑠 𝑎𝑛 𝑜𝑝𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑛𝑖𝑡𝑦 𝑏𝑢𝑡 𝑖𝑡 𝑐𝑜𝑚𝑒𝑠 𝑓𝑜𝑟 𝑡𝒉𝑜𝑠𝑒 𝑤𝒉𝑜 𝑒𝑥𝑡𝑟𝑒𝑚𝑒𝑙𝑦 𝒉𝑎𝑣𝑒 𝑡𝒉𝑒 𝑧𝑒𝑎𝑙 𝑡𝑜 𝑎𝑐𝒉𝑖𝑒𝑣𝑒 𝑖𝑡 𝑑𝑜𝑛’𝑡 𝑠𝑖𝑡 𝑏𝑎𝑐𝑘 𝑎𝑛𝑑 𝑤𝑎𝑡𝑐𝒉 𝑜𝑡𝒉𝑒𝑟𝑠 𝑒𝑎𝑟𝑛𝑖𝑛𝑔 𝑔𝑟𝑒𝑎𝑡𝑙𝑦 𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑔𝑖𝑣𝑒 𝑖𝑡 𝑎 𝑡𝑟𝑦 𝑛𝑜𝑤 t.me/joinchat/x3rRET-pS9hmNWI0 t.me/joinchat/x3rRET-pS9hmNWI0
-
Підкажіть чи є якийсь чіткий тайм-аут коли я повинен отримати SIN після прильоту?
-
Привіт всім отримали візу на 2 роки Але поки не плануєм переїжджати по факту Плануєм через два роки Тоді можна буде зробиьи перміт
-
після 31.03 — тільки як турист. ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
сама по собі наявність ворк перміту вам ніяких переваг не дасть в майбутньому, якщо ви не збираєтесь працювати в Канаді
-
Останнє питання У нас є можливість прилетіти зробити ворк перміт зараз Але я невпевнена чи ми зможем приїхати протягом 3 років поки він дійсний Чи є смисл його робити якщо ми приїдем після його закінчення Тобто чи він матиме якийсь вплив на оформлення документів для іміграції опісля? Чи взагалі смисл робити work permit якщо поки не плануєш переїжджати. Дякую
-
Добрий ранок, підкажіть у когось було так що паспорт відправили на вклейку візи в майї і досі немає відповіді коли його повернуть. Дякую.
-
закріплене повідомлення.
-
По номеру SIN можна ідентифікувати у якій провінції він виданий?
-
це стандартний формальний letter of introduction, який висилається усім, хто подається на ворк перміт за межами Канади, не тільки по куает. згідно правил програми куает, які написані на оф сайті, видається вп на строк 3 роки саме з дати в’їзду. його можливо отримати навіть без цього листа, якщо в’їзд по візі куает.