UA to Canada CUAET
-
всем привет, подскажите кто звонил на горячую линию, сколько у вас разговор в среднем занимал? хочу прикинуть на сколько счет пополнять и пакетов с международными звонками покупать
-
Здравствуйте, до какого числа дают помощь 3000$?
-
Investing in Crypto currencies is the best way to get rid of financial problems expecially during this global crisis, with my 2 years of experience this company offers 5% daily income of your investment, $300 is enough to give it a try. 👉👉👉 @Sharon_gursky_fxt
-
Доброго дня! Чи хтось має досвід отримання work permit з cuaet visitor visa у аеропорту після 15 липня? Згідно інформації на сайті IRCC можна отримати без проблем якщо віза саме cuaet, але наткнулася у фейсбуці на пост дівчини якій відмовили через те що віза не worker, тому цікавить чи ще хтось з таким стикався чи можливо це від офіцера/аеропорту залежить
-
@Banduran я розумію, що у вас гарні наміри, але в цьому чаті допомога за «просто так», а не за донати. це чат допомоги. якщо ви не можете або не хочете в чаті відповідати — не відповідайте, вимоги ставити не потрібно. я вже два повідомлення таких видалила від вас, наступного разу попереджувати не буду. буде read only
-
Лучшего всего въехать до конца вашего sjtd, чтобы не потерять преимущества по cuaet. Если сына не успеют отпроцессить. Вы можете поехать одна, получить wp и вернуться (но так как у вас sjtd то он для одноразового въезда и после вам понадобиться паспорт и заново подавать на визу). Если просрочите sjtd то потом подача заново, на общих основаниях
-
Вже вирішила цю проблему. З будь якого телефона і програми я пробувала, нічого не виходило. Але з комп’ютера все вийшло )
-
я заповнювала багато разів, такого не було. у якій програмі ви заповнюєте з телефона?
-
всем спасибо за советы, для статистики докаладываю что у меня весь звонок на горячую линию с учетом автоответчика был 20 минут) и да, 5 баксов на вайбераут - тема, звонить потом хоть обзвониться))
-
Если вы успели подать заявку по cuaet и ставили отметку о требовании work permit, то все получите в аэропорту. У той девушки ситуация отличается. Ей было 17 при подаче и они не просили wp. А теперь после 15го, просто попросить в аэропорту нельзя, если не было этого требования в заявке. Тип визы не имеет значения
-
так, такі форми лише з компʼютера заповнюють. як варіант з телефона — через adobe fill and sign, заодно і підпис можна поставити. але так не дуже зручно)
-
Об этом и речь. Именно про аэропорт.
-
Например вот инструкции для иммирационных офицеров www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-open-work-permit.html#top2 Обратите внимание на фразу " ... those who didn’t opt for the OWP when they applied for a TRV ..."
-
на сайті не написано, що ворк перміт неможливо отримати, якщо на нього не подавались. написано, що неможливо отримати в аеропорту, якщо віза не по куает.