Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1203515424T Offline
    t1203515424T Offline
    Daria 🏄🏼‍♀️
    wrote on last edited by
    Друзья, добрый день! При предъявлении подтверждений для common law, например договора аренды, крепили только переводы, или оригинал тоже?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olen'ka
    wrote on last edited by
    Здрастуйте. Підкажіть будь ласка, може хтось знає чи була така ситуація. Чи можу я вилетіти до Канади, за 2 тижні до закінчення візи CUAET та закінчення закордонного паспорту. Планую летіти Йорданія – Єгипет – Торонто. У Канаді вже була. Медогляд пройшла ще взимку цього року. Але треба було виїхати з Канади. Зараз із дітьми хочемо повернутися до Канади. У дітей візи та закордонний паспорт все гаразд. У Канаді на нас чекає чоловік та батько дітей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Въехать возможно и в последний день действия визы. Главное чтоб у вас еще и work permit на руках был
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Тогда у офицеров могут быть вопросы по поводу вашего легального статуса в стране и отсутствия действующих документов🤔 Может кто еще подскажет, как в таких ситуациях поступает офицер на границе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olen'ka
    wrote on last edited by
    Work permit есть, но он тоже выдан был до окончания действия визы. Я его оставила у мужа в Канаде. Так же как и детей пермиты. Но, у меня не только виза заканчивается, но и паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olen'ka
    wrote on last edited by
    У меня будет действующий загранпаспорт, но другого гражданства. По нему и думаем подаваться в Канаде, на новый ворк пермит.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olen'ka
    wrote on last edited by
    Спасибо. То есть я могу без проблем въехать в Канаду по загранпаспорт Украины, а податься на новые документы по загранпаспорт другого гражданства? Я правильно вас понимаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    О, ну так это уже другое дело. Тогда, если я правильно понимаю, у вас будет 90 дней чтоб продлить work permit по новому паспорту, ну и после продления вп подаваться на визу, если она вам нужна. В закрепе есть ссылка «ваш статус в 🇨🇦» там можете почитать подробнее
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    ви не в Канаді, податись на ворк перміт ви не можете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olen'ka
    wrote on last edited by
    Да, я знаю, сейчас в Торонто 4 утра. Спасибо вам большое. Почитала закрепы. А может ли мой муж оформить мне новый ворк пермит, пока мы прелетим? Так как там написано онлайн подавать.. 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    поясніть ситуацію в аеропорту щодо того, що строк українського паспорту спливає і статус відповідно також. можливо вони видадуть новий ворк перміт на другий паспорт, замість того щоб подаватись на продовження статусу онлайн
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    продовжувати ворк перміт можливо тільки поки його статус ще не закінчився. після закінчення статусу дається 90 днів на restoration of status. ніколи нікому не рекомендую знаходитись без статусу в країні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    В условиях продления вп не было инфы что это не может быть другой какой-то паспорт, главное чтоб паспорт был действующим, поэтому мне кажется да. В Канаде пока ночь, админы проснуться - дадут вам более точный ответ, опровергнут или подтвердят мои слова))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Поняла, спасибо за уточнение.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    у вас є ворк перміт, який закінчується. ви його не взяли — це не дуже добре, але що є то є. поясніть ситуацію щодо того, що ваш ворк перміт закінчується, як і паспорт. ви можете попросити вам видати в аеропорту новий ворк перміт на інший паспорт, видадуть чи ні — на розсуд офіцера. можливо скажуть подаватись онлайн. податись за вас не можна, подаватись повинні ви самі, знаходячись в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olen'ka
    wrote on last edited by
    Дякую. Тобто по прилёту в Канаду, мені сразу треба подавать заяву, на новий ворк пермит? Мы так і плануємо, по прилёту відразу робити всі нові документи, які потрібні для перебування в Канаді. Мій чоловік зараз в Канаді. То і питаю може він податися. Алє я зрозуміла. Так як в них буде інформація о том, що я зараз не в Канаді. Дуже дякую за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SJ
    wrote on last edited by
    так проблема ж больше в том что больше 9999евро наличными вывезти из Украины очень сложно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VK
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи є в когось посилання на дозвіл від батька для виїзду дитини з мамою? Надішліть, будь-ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olen'ka
    wrote on last edited by
    Дуже вам дякую. 🌹🌹🌹🌹
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olen'ka
    wrote on last edited by
    Дякую. Коли вперше летіли до Канади не хто про це не питав, що, куди, навіщо, до кого... Алє зараз ми літємо для возз'єднання родини. Так як чоловік в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags