UA to Canada CUAET
-
Хай щастить , деякі звертаються до імміграційних консультантів з цих питань тому-що стратегія імміграції дуже особисте питання
-
Дякую за інформацію. Якщо чесно, я ще нічого не отримав. Це я зараз ще вивчаю провінції. До якої варто їхати. Яку потягну і так далі. Вже рік вивчаю 😒... І ось вже буду купувати квиток. На скільки зрозумів , то в Монітобі найшвидше можна податися на PR. І тепер стараюся розібратися стосовно різниці федеральної і провінціальної програм.
-
Дивлячись на повідомлення деякі, люди вибирають провінції і міста заради барів та тусовок 😐... Мабуть ситуація на сьогоднішній день та життя не "вкусило" . Хоча що там казати...я водій , і по ЄС вже стільки надивився на "страдальців" з України... Часами мову віднімає. Хоча б совість мали. Не так голосно б жалілися на країни, які їм притулок та допомогу дають.
-
Быстрее всего можно податься на PR - это в провинции Ньюфаундленд и Лабрадор
-
если вы водитель = тракдрайвер, то вам будет несложно получить PR практически в любой провинции. Атлантические легче всего, но практически у каждой есть программы для тракдрайверов
-
Богдан, я так розумію про «тусовки», це в мою сторону :) Я приїхала в Канаду п’ять років тому і почала працювати. В мене була можливість обрати місто і провінцію через критерії, які цікавили мене, включаючи «тусовки», і у відповідь я сплачую дуже високі податки (найбільші з усіх провінцій), частина цих податків як раз йде і на допомогу іншим людям.
-
Ні, не ображаюсь! Різні бувають розмови, це ж інтернет 🤭
-
слышал что Квебек может отозвать, не правда?
-
Ну вы же понимаете, что люди, которые едут по куает на другой континент едут не просто на две недельки на экскурсию. Люди едут туда жить. И если раньше люди в своем городе привыкли по выходным ходить в бар или по клубам, то почему вы думаете, что переехав в другую страну люди не могут делать то же самое? Почему они не могут выбрать ту провинцию, которая им была бы удобна и комфортна? Или вы думаете, что надо приехать в Канаду, забиться как мышки в самый дальний угол и смиренно ждать, сложив ручки, когда уже можно будет вернуться обратно?)
-
Ні в якому разі. Вибачаюсь, якщо образив Вас. Не переходив на особистість. Лише написав свої "спостереження". Я в цій групі був від самого початку ( пару раз виходив і т.д.) . Стільки всього вже перечитав стосовно вибору міста і провінцій. Плюс все те, з чим особисто зіткнувся ( правда на території ЄС)... Тому, ще раз скузі, якщо образив.