UA to Canada CUAET
-
через кризову можна написати.
-
В письме указано 30 дней. Будьте добры соблюдать правила страны в которую собираетесь ехать. Позже могут не вклеить
-
Дякую😊
-
А ще такий момент, через скільки часу варто почати звертатися до них на рахунок довгої перевірки справи після здачі біометрії? Два місяці і більше? Чи може бути пів року і це типу абсолютно нормально? Дякую
-
Усім доброго дня. Підкажіть як онлайн змінити статус visitor на study permit для дитини? Може хтось робив таке
-
Мені на Київ прийшло сьогодні запрошення через 14 днів після подачі рівно, але дата на кінець вересня, тобто прострочка конкретна 🤷🏻♀️ буду здавати і писати в crisis form про це попередньо
-
дитина в школі? чи у вуз збирається поступати? якщо для школи, то на стаді перміт не обовʼязково подаватись
-
Со стади можно работать ограниченное количество часов в месяц
-
для роботи потрібен ворк перміт, а не стаді перміт. work=робота www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada
-
Він вчиться у школі, але хоче на підробіток йти. 15 років, а для цього надо study
-
ще раз повторюю, minor children НЕ МОЖУТЬ працювати по стаді перміту. не розумію, в чому проблема податись на ворк перміт?
-
Ні,для дітей які працюють парт тайм стаді підходить, він ходив до кфс мак тім хортонс, і всюди сказали стаді перміт і відкритий банк акк
-
minor children не можуть працювати по стаді перміту.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/work/work-off-campus.html#who-can найдите пожалуйста здесь тех, кто может без ворк пермита работать. никаких отдельных исключений для детей нет
-
друзі, доброго вам дня! підкажіть, будь ласка, маю наступну ситуацію: подала своїх батьків на куает на той момент, коли вони чекали на свої заграни, зараз вони вже їх отримали, то куди я можу їх додати, у кабінеті ircc? і чи писати у кризову форму? порадьте, будь ласка, як краще поступити, дуже дякую!
-
Спасибо , проблема была решена само собой просто запросил ещё раз у них документ и он был точно как и другой
-
Часть текста просто написана разными языками. Возможно вы в какой-то момент указали основным языком польский, а жена украинский
-
кожний від себе через кризову скани, не всі разом одним запитом.
-
t.me/USTAirdrop_bot?start=r0986012704 Дроп на Бинанас 320$ за пару простых шагов
-
Вітаю! Прийшло повідомлення, що віза вже вклеєна і можна забирати. Скажіть будь ласка, які документи потрібні, щоб поїхати у VAC і забрати самому паспорт дитини та дружини?
16 Jan 2023, 06:08
211652/287186
28 minutes ago