UA to Canada CUAET
-
Подскажите что нужно писать в кризис форму, если подавалась 13.07, а ответ с приглашением на биометрию пришло на 31.08.
-
Жена получил спустя месяц А ребенок спустя пол года А я жду уже 8 месяцев
-
уже 3 недели жду, паспорт в Анкаре как отправил с Баку, у нас одни 3 мес ждут и нету
-
8 мес с Анкары? пипец...
-
Нет Стамбул
-
Окей, забрав навчання, де був оверлеп. Забрав роботу, де був оверлеп з навчанням - все рівно не пропускає
-
не розумію про що ви
-
есть пропуски в каждой строчке) а в последнем месте работы Вы ставили галочку, что работаете "по сейчас"?
-
Пишите сперва с 2013 года Например 01.2013 по 06.2014 работал там Потом с 07.2014 по 08.2015 там У Вас в одном 13 год во втором 19 и система не пропускает
-
Ну вірно - з 2013 навчання.. потім знову навчання з 2017 по 2018. Пропуски заповнені роботою.. Я не розумію як мені це треба змінити ще...
-
Доброго дня,будь ласка напишіть,якщо на неділю прострочена дата вклеїти візу, обовʼязково потрібно написати листа в кризову форму. Дякую
-
Писать в кризис форму
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, я робила анкети для батьків по їх старим документам, поки чекали нові, бо строк вже закінчувався для подачі заявки. Хочу додати або змінили travel document, тобто додати загран. Підкажіть будь ласка як діяти. Писати в кризову форму чи як?
-
Всім добрий ранок 🫶 Здача біометрії закінчується 11 числа завтра Мені прийшло запрошення на здачу у Львові на 15 числа Краще їхати і все рівно здавати ? У кризову писав ще тиждень тому
-
Привіт а може хтось провірити чи входить зараз у вас на вфс? Бо в мене постійно не вірний пароль хоча я знаю що вірний
-
Можно, не надо ждать ответа. Они пришлют обычный автоответ
-
Чи можна написавши в кризову форму і додавши нові документи реєструватись на біометрію по тому самому листу, який прийшов ? Чи не потрібно чекати доки вони змінять інформацію чи чекати якийсь лист?
-
Дякую)
-
Аккаунт удаляют спустя пять дней, если вы регистрировались давно то вы не сможете повторно зайти. Только заново регистрироваться.
-
А у вас есть какой-то другой вариант? Если вы написали в кризис форму, то остаётся только сдать биометрию в назначенный день🤷♀️
16 Jan 2023, 06:08
211853/286082
13 minutes ago