UA to Canada CUAET
-
Ви мали на увазі, писати у кризис форму пояснення, що чекаєте нові документи? Чи вже після їх отримання оновити прикріплений документ. Поясніть будь-ласка. А також чи може вплинути те, що документ який подано спочатку має короткий термін дії, на одобрення?
-
Обычно человек после получения паспорта пишет в кризис форму, скидывает сканы. Чтоб визу вклеили в него. Но решение о срок визы принимает офицер. Были случаи, когда отправляли паспорт новый, а срок действия визы был равен сроку действия старого паспорта. Хотя информацию о новом паспорте в кризис форму передавали.
-
Хотів внести уточнення у своє питання. Я подав не по закордонному поспорту, а по тимчасовому... А саме посвідчення особи для повернення в Україну, яке зараз видають у Міністерстві Реінтеграції. Його строк дії всього три місяці. З ним їду до Польщі, щоб отримати закордонний паспорт, та потім його через кризову форму подати в анкету. Чи були на вашій пам'яті подібні випадки?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як з України відправити паспорт на вклейку?
-
I have been with @Ex_samuel_kavanagh for 2 months now. he have helped me learn new strategies and grow my account at the same time!! Great Kb trading my 300 usdt was transformed to 2800 usdt
-
Я так теж пробував - нічого не допомагало. Коли видалив бакалавра, вніс всі періоди роботи/безробіття в work history - тільки тоді пройшло. А якщо додати бакалавра, то не пропускало. Я так і не розібрався як та там валідація працює. Написав LOE і пояснив ситуацію, а також приатачив всю історію освіти. Сподіваюсь, що все буде добре.
-
Всем доброго дня! Повезу мамин паспорт на вклейку визы в VFS. Она не может сейчас ехать по состоянию здоровья + далеко (900 км). Нужно ли от неё что-то: доверенность с подписью, consent form или иное? Спасибо!
-
Добрий день, хто в Вені здавав паспорт, ви теж в поштовий ящик кидали? Бо я в Туреччині в офісі заяву заповняла, передавала в руки співробітнику, чек давали.