UA to Canada CUAET
-
добрый день . подскажите пожалуйста .Где можно вклеить визу в Канаде, если прилетел по электронной визе без вклейки?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, если нашла ошибку в заявке, био ещё не сдавали, нужно писать в кризис форму, которая указана в закреплены сообщениях?
-
Как зайти в личний кабинет?
-
Привіт. Для інформації: три тижні тому написав в кризову щодо проблеми в дитячих анкетах. Сьогодні отримав відповідь, що зміни внесені і розгляд анкети продовжується.
-
Добрый день, кто то делал разрешение от отца в Варшаве? Где можно сделать и сколько стоит подскажите пожалуйста ?
-
если виза действительная- летите. если виза закончилась - подавайте на новую визу
-
Привет, если паспорт заэкспарился и я его продлил, надо ли что то платить что бы продлить канадскую визу?..
-
Мы в Канаде, и у ребёнка закончилась виза, так как заканчивался паспорт. Мы продлили паспорт, и теперь интересуемся, платное ли продление визы для ребёнка
-
визу не продлевают. получают новую. виза платная. в первую очередь надо статус visitor record ребенку продлить
-
Куда повезёте? Могу рассказать про Москву.
-
Канаде все равно на то в каких странах у вас статусы защиты.
-
t.me/UAtoCanada/190327
-
Підкажіть, якщо отримую допомогу в Німеччині, можу виїхати в Канаду по Cuaet?
-
напишіть мені у приватні повідомлення
-
Добрий вечір! Подавалися на візу всією сім’єю на початку лютого (батьки і діти 10 і 15 років). Старшому сину в червні прийшов запит на біометрію, але самого листа не було. Спочатку думала, помилково, потім все ж таки написала в кризову. Поки вони відповідали майже 3 тижні, прийшов і лист на біометрію, на що вони мені вказали у відповіді. В нас, на жаль, не було можливості здати відбитки протягом встановлених 30 діб, про що я повідомила їх, вказавши дату запису на біометрію -20 серпня. Мені прийшла якась чергова відповість: ваша заява ще розглядається, все ок. А сьогодні прийшла відмова у візі. Причина- немає біометрії по запиту. Чи є якийсь шанс, якщо я напишу їм, поясню. Чи це безперспективно? І якщо можно, то саме куди писати? Інші аплікації поки мовчать.
-
Всім привіт, запрошення на біометрію прийшло 14 липня, дату здачі призначили 15 серпня чи потрібно надсилати якісь листи?
-
Не бачу там відповіді на моє питання
-
закрепленное сообщение про биометрию
-
странно, я вижу
-
визы для заявок после 15 июля уже не бесплатные, только status documents
16 Jan 2023, 06:08
211949/287186
19 minutes ago