UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/190327
-
напишіть мені у приватні повідомлення
-
Добрий вечір! Подавалися на візу всією сім’єю на початку лютого (батьки і діти 10 і 15 років). Старшому сину в червні прийшов запит на біометрію, але самого листа не було. Спочатку думала, помилково, потім все ж таки написала в кризову. Поки вони відповідали майже 3 тижні, прийшов і лист на біометрію, на що вони мені вказали у відповіді. В нас, на жаль, не було можливості здати відбитки протягом встановлених 30 діб, про що я повідомила їх, вказавши дату запису на біометрію -20 серпня. Мені прийшла якась чергова відповість: ваша заява ще розглядається, все ок. А сьогодні прийшла відмова у візі. Причина- немає біометрії по запиту. Чи є якийсь шанс, якщо я напишу їм, поясню. Чи це безперспективно? І якщо можно, то саме куди писати? Інші аплікації поки мовчать.
-
Всім привіт, запрошення на біометрію прийшло 14 липня, дату здачі призначили 15 серпня чи потрібно надсилати якісь листи?
-
Не бачу там відповіді на моє питання
-
визы для заявок после 15 июля уже не бесплатные, только status documents
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка дитині прийшов такий лист на оплату за візу.Але ми ж звільнені від сплати!Хто стикався з таким порадьте будь ласка,можливо є якась кризова форма в Оттаву?Дякую
-
вся інформація є в закріпленому. коли будуть отримувати відповіді по поданим після 15 липня візам, буде зрозуміло складно чи не складно отримати.
-
Відправка паспорту,вклейка візи та повернення тривали 8 днів