UA to Canada CUAET
-
Если после брака вы сменили фамилию, то ваш внутренний украинский паспорт недействителен, т.к. больше не существует человека с такой фамилией. И странно, почему заявку на визу вы подавали на старую фамилию.
-
Добрий вечір. Можливо дивне запитання, але якщо змінились плани і я не планую їхати в Канаду блищим часом, чи можу я візітор візу CUAET використовувати просто для туризму і чи не зобов‘язує вона мене по приїзду отримувати 3х річне резиденство і вп? Чи краще просто попросити withdraw application? Дякую заздалегідь!
-
вам же ответили выше
-
Який пункт вибирати?
-
что значит "попросили дослать"? вам пришел запрос на паспорт, или письмо со словами "you are expected to provide a copy of your passport"?
-
там же написано і дано посилання — where to send your passport. дочитайте лист до кінця. лист називається original passport request. original означає оригінал
-
я предполагаю, что у вас запрашивают паспорт для вклейки визы. очевидно, не копию и не в кризис форму
-
нет, не ок, любые документы нужно переводить на английский/французский - об этом написано в каждом запросе
-
Така ситуація , чоловік прилетів , і йому не дали ворк перміт , тому що я летіла не з ним
-
Що потрібно робити ? До кого потрібно йти , щоб його зробили , тому що із початку сказали що буде, а потім інший офіцер сказав - ні , без жінки не дамо
-
він пояснював детально ситуацію і показував копію вашої візи? найкращим варіантом було б вам прилетіти, тому що якщо подаватись онлайн на ворк перміт, там є питання «are you accompanying a family member that has a status in Canada?» тобто у вас повинен бути статус в Канаді, не просто віза, щоб ваш чоловік зміг податись. є варіант флегполінг (перейти кордон сухопутний і спробувати отримати вп), але я думаю він не спрацює в цьому випадку. дуже жаль, що так трапилось. людський фактор іноді не на вашу користь може спрацювати
-
Добрий день, скажіть будь ласка як саме зараз після змін в українському законодавстві ,оформити дозвіл на виїзд дитини . Я так розумію що один з батьків який не їде з дитиною має піти до нотаріуса і зробити дозвіл, потім його потрібно перекласти на англійську мову? Дозвіл запросили IRCC,тому цікаво яка сама форма має бути,бо бачила в чатах форму-дозвіл вже на англійській мові.🤔