UA to Canada CUAET
-
як давно ви не знаходитесь в Україні?
-
З лютого 22
-
всем доброго времени суток. У кого была такая ситуация : был в Канаде 1.5 месяца (май), потом улетел обратно на все лето в Европу, сейчас хочу вернуться в Канаду с сентября. Нормально въехать можно? Но я не проходил медосмотр …
-
Добрий день. Якщо мені призначили зустріч в посольстві на 16.08, а я не помітила цього листа, чи можу я прийти пізніше?
-
Звонили , не отвечают. Попробуем написать. Спасибо за ответ)
-
Доброго дня Порадьте, будь-ласка, на здачу біометрії потрібно лише загран паспорт, копія листа запрошення і все?
-
Всем добрый день , подскажите пожалуйста ,как сейчас обстоят дела с предоставлением бесплатного жилья в Канаде на 2 недели по приезду ? Предварительно нужно с кем то связываться или вставать очередь ?
-
Перепрошую , ви не здали бо вам пізно призначили чи по своїм причинам?
-
У кого был опыт ,нужно ли ставить апостиль в переведенные документы ?вроде Канада с 11.01.2024 вступит в конвенцию .Как вы доказывали свой опыт работы , переводили ли трудовые договоры ?
-
Привіт, апостіль не потрібно, з роботи від керівника лист підтвердження що ви там працюєте і т.д., та витяг з налогової про виплату заробітної плати за вказаний проміжок часу, звичайний переклад! Успіхів
-
кто из РФ в Вену отправлял на вклейку паспорт детский? Как отправляли, что надо им туда приложить к детскому паспорту - паспорта родителей с визами?
-
Привіт всім ,маю білет на літак до Канади на 8 вересня з Барселони ,якщо хтось зацікавлений пишіть.Ніяких грошей наперед не вимагаю,але буде приємно якщо відшкодуєте хочаб половину від вартості квитка( ~250 євро) ,вже після того як скористаєтесь білетом або як вам буде зручніше .Функція зміни пасажира в ньому є ,максимум за 48 год до вильоту,це потребує додавання паспорту пасажира і ф.і.по батькові. П/с компанія West Jet .
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, якщо я подалась на visitor візу, то мені сто відсотків вклеють саме візітор, а не воркер? Бо почитала про випадки, коли ставили інший тип візи відмінний від того що обиралось в заявці
-
Доброго дня! Підкажіть будьласка,хто знає, я на даний час відбувається процес подачі паспорта на вклейку візи у Варшаві особисто?
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/passport-submission
-
❕❕Доброго дня:) Дуже прошу поділитися контактами перевіреними агенцій які з України відправляють паспорт на вклейку
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, сдали паспорта на вклейку в vfs в Дюссельдорфе. Они отправили в Вену(Австрия). Из Австрии с визами они вернутся обратно в Дюссельдорф?
-
Так
-
Напишіть мені в особисті тому що тут удаляють як реклама
-
Спасибо!
16 Jan 2023, 06:08
212953/287180
about an hour ago