UA to Canada CUAET
-
Кишинів не вклеює візи, там можна лише подати паспорт в візовий центр. вклеює Бухарест.
-
в тому, що паспорти відправляють турфірми напряму в Бухарест. л — логіка. дівчина запитувала не куди ближче можна прийти і паспорт віддати, а куди посилають.
-
я констатую факт, нічого більше. в самому Кишиневі не вклеюють, все.
-
-
Здравствуйте! Подскажите плиз, визы еще вклеивают или уже нет? В декабре аппрув получил))
-
Якщо напротязі 30 днів після отримання паспорт реквесту паспорт не потрапить у візовий центр, то з великою вірогідністю заявка на візу буде відхилена дуже швидко. Зараз іміграційна служба Канади "рубе з плеча без разбору". Тому краще виконуйте їх вимоги. Є варіант написати їм у кризову форму, але для чого ускладнювати собі життя? Якщо діти отримають відмову у візі через прострочені терміни, то ваші з чоловіком заявки вже не будуть мати значення, адже навряд чи ви поїдете у Канаду без дітей.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, маме нужно из Болгарии отправить паспорт на визу по куает, нужно ли все пункты выполнить которые здесь указаны? Или только первые два
-
Почему ты это так уверенно говоришь ?) есть факты ?)
-
отказы из-за несдачи биометрии - вижу. из-за несвоевременной подачи паспортов - покажите хотя бы один плиз
-
Почитай у чаті повідомлення хоча б за тиждень. Відмови у візах через нездачу біометрії у відведений термін та відмови у візах через несвоєчасну здачу паспортів на вклейку. Масово почалось з другої половини липня. До цього жодних проблем не було.
-
Все.
-
Я вот получил паспорт реквест 11 апреля , а сдал на вклейку 3 августа , через 2 недели забрал , вклеили до 30 года
-
Ну я не к тому , что нужно забивать на даты , но если уже так вышло , что бы люди пробовали , пока идут на уступки
-
Відредагував свої відповіді, оскільки вони не відповідають дійсності.