UA to Canada CUAET
-
я предположил, что вы в Польше - там сказано, что у вас должно быть, чтобы свободно передвигаться по ЕС. Если нет - Европа большая, и подробности зависят от конкретной страны
-
ukraina.interwencjaprawna.pl/what-about-entry-to-other-eu-countries-which-countries-have-abolished-the-requirement-for-biometric-passports-and-whether-any-have-introduced-any-facilitation-for-third-country-nationals/ смотрите последний абзац этого текста
-
повторюю ще раз — не пишіть того, чого не знаєте. я цю дискусію більше не продовжую.
-
До того, що раніше це були загальні правила УСІХ країн ! І якщо десь однозначно написано "можна подавати продовжені паспорти" - то можна подавати. Те що приймають не означає "дозволено всім і завжди" Можливо для CUAET є виключення - про це має бути десь написано офіційно
-
до чого тут ваш досвід про те, що було до 24 лютого, в чаті куает? не розумію. не пишіть дезінформацію, якщо ви не впевнені, або не володієте актуальною інформацією. simple as that.
-
ми про різні періоди. До 24 лютого 2022го року візи у продовжений паспорт не вклеювали ! Про це я вам можу сказати 100%. А вот що було після - не маю досвіду. Усі посольства писали "продовжені паспорти не приймаються"
-
Да, у меня малой висел в ожидании, а мой паспорт попросили на в клейко. Когда паспорт был у них они позвонили и сказали, что нужно добавить эти доки и тогда ребёнок получит визу. А позвонили они потому что, ребёнок вписан в мой паспорт и они хотели спросить как быть с вклейкой
-
Они звонят? Ого, первый раз слышу. Мы на ребенка всё ещё ждём.