UA to Canada CUAET
-
Доброго дня,я отримала візу до кінця дії паспорта ще минулого року,але ще не в'їзжала в Канаду. В травні в мене народилась дитина,їй 3 місяці,яким чином подати її документи на отримання візи,заповнити нову анкету?
-
Віддам квиток на літак до Канади в Калгарі,з Іспанії,Барселона на 8 вересня.Пишіть в приватні. Узгоджено з аміном
-
Никто не знает, первые 2 месяца после приезда еще можно с украинскими правами ездить ? По аренде в turo например, в самый первый день
-
Не тільки. В листі має бути сказано які Вам потрібно вислати документи + якщо Ви хочте висилати паспорт через почту то повинні оплатити доставку назад кур'єром, роздрукувати чек з підтвердженням оплати і теж додати до паспорту. Ще має бути роздрукована і заповнена Вами анкета з даними для кур'єра + лист підтвердження біометричних даних
-
В другом чате мне ответили, в общем у меня такая ж ситуация, письмо не приходило (а у меня еще и sjtd и заявка закрыта), но сказали, что много кому не приходило, и в целом на него не смотрят. Смотрят на укр доки 🤷🏻♂️
-
Ольга,как думаете,мне дадут второй раз STJD?
-
коли ви подавались по CUAET програмі у вас був пункт - чи потрібен вам дозвіл на роботу. І якщо він був - то одночасно із візовою заявкою була заявка на wp. Це можна перевірити в трекері. якщо ви не подавали в заявці що вам потрібна робота - то я не знаю.
-
Все доброго времени суток. Вопрос к тем, кто въезжал по sjtd, когда получаете wp в аэропорту, каким образом вы подтверждаете, что вы по визе куает приехали (в самом документе нигде не указано, что он выдан по этой программе)? Или каким образом эти ребята поймут, что мы достойны wp на следующие 3 года? (И дают ли, не возникало ли проблем?) На портале везде стоит not applicable 🤷🏻♂️ Письма Poe introduction letter на почту не приходило.. спасибо