UA to Canada CUAET
-
Я взагалі екстремал Планую спробувати через кордон до США, а там вже як буде, впустят, гаразд, ні, дозвіл в Канаді є
-
Добрый день. В письме про биометрию написано: "Only those who are eligible to apply for a work permit or a study permit at a designated port of entry can give their biometrics upon arrival." Значит ли это, что если я буду подаваться на work permit, то биометрию мне можно сдать уже по прибытию?
-
Доброго дня. Я в Україні викладала англійську мову, готувала до дпа, зно, та міжнародних екзаменів. Чи буде мені робота саме по спеціальності в Канаді? Може, хтось з досвіду свого порадить? Може, навчати емігрантів? Чи якісь альтернативи. Їдемо до Торонто. Дякую за поради
-
І вам теж!!!
-
безкоштовно
-
Здравствуйте. Получили такое письмо по биометрии в Вене. Кто-то сталкивался? Что делали? Колл центр не отвечает
-
У вас сменился адрес подачи биометрии, вместо визового центра пойдёте в посольство
-
Доброго дня. Шукаю квитки з Вашрави в Торонто, найшов ось такий квиток. Але мене дещо бентежить ось цей трансфер. В мене немає британської візи. Такі трансфери здійснюються безкоштовно? Щоб перевезти мене з одного аеропорту в інший мабуть ще потрібна віза британська? в інакшому випадку хіба я можу залишати аеропорт без візи?
-
Но приходить на то время, которое были записаны?
-
Ждать, есть те, кто и больше 2 недель ждет
-
Знайомі сьогодні приїхали у Вежу, кажуть що на 1му поверсі формують групи по 15 осіб і виясняють на якому етапі і де зараз паспорти.
-
Ситуация есть 2 загрпаспорта, один до 2024, 2й - до 28года. Оба действующие. Номер еТа привязали к тому, что до 2024. Есть возможность изменить, пока визу не подтвердили? Может есть возможность как то ситуацию в Канаде изменить?