UA to Canada CUAET
-
А що таке bimotrics validity letter ?
-
потрібно ПОДАВАТИСЬ НА ВІЗУ. у вашій foil-less візі чітко написано, що це одноразова віза. ви її вже використали. все. як податись на візу всередині Канади, написано у закріпленому повідомленні
-
Я отримав згоду на надання паспорту для вклейки візи (passport request в ircc акаунти) в Румунії, але через те що я моряк і знаходився у той час в рейсі я не зумів подати свій паспорту посольство Канади в Румунії. Потім я написав листа щоб мені видали фоіллес візу для того щоб була можливість взагалі вʼїхати. Зараз я по фоіллес візі приїхав в Ванкувері. Отримав ворк перміт. Все добре. І питання зараз чи можу я вклеїти в свій паспорт нормальну багаторазову візу? Та якщо так, як записатися на вклейку візи в укр посольстві в Канаді? Їхати потрібно в якесь місто? Як забронювати епоінтмент? Будь ласка скоординуйте!))
-
закріплене повідомлення. так ви подались на візу в Канаді і отримали схвалення?чи що за passport request? якщо подались і отримали схвалення, і не відправите паспорт в найближчому майбутньому, можуть відмовити, тому що строк 30 днів пройшов і це вже не віза по куает, поблажок не буде.
-
Всем доброго времени суток. Подскажите, пожалуйста касаемо моего случая. Приехал в Канаду по фоиллесс визе. Могу ли я податься на вклейку постоянной визе в посольстве в Канаде? Прошло больше 30 дней когда я получал passport request на своем аккаунте. Если можно, то можно ссылку где забронировать эпоинтмент и тд? Спасибо большое!)
-
админ чата говорит, что главное было галочку в заявке на визу поставить что едишь работать типа... но хотелось бы пример из жизни кто с visitor прилетал
-
Цікаво дізнатися як зараз видають ворк перміт українцям які прилетіли по visitor?
-
подскажите, у вас виза типа visitor или worker?
-
Благодарю за ваш ответ!) мои знакомые семьей были месяц в Виннипеге в отеле в феврале , вот и назрел вопрос как сейчас? «Спасибо»
-
Смотря где. В Онтарио, если будут места, то до 2 недель, приоритет тем, кто с маленькими детьми. Манитоба даёт месяц всем, с питанием. По крайней мере в Виннипеге селятся и одинокие, и бездетные, и молодые, и пожилые.
-
у візовому центрі питань не повинно бути. вони знають, що по куает строки бувають різні. лист буде діяти.