UA to Canada CUAET
-
Для виготовлення нового закордонного паспорта через консульство достатньо попереднього закордонного паспорта (принаймні у випадку, якщо він є дійсний на момент подачі заявки на виготовлення нового документа). Перевірено особисто. Технічно, є визначений перелік документів, які замінюють внутрішній документ в цілях ідентифікації для виготовлення нового документа. А от про необхідність подавати внутрішній паспорт при аплікації на ПР - дуже цікаво. Це дійсно так? Можна побачити формулювання у офіційних правилах-інструкціях?
-
Ні, там я вже отримав. І це не підходить для подачі на pr. Там потрібен саме сертифікат, а не папірець
-
Да. Или получить ID в ДП Документ. Он есть в Польше, Турции и ещё в каких-то странах Европы
-
Цей сертифікат потрібен для того щоб потрапити на безкоштовні курси по вивченню англійської, тест безкоштовний для новоприбулих
-
А як туди написати, підкажіть будь ласка 🙏
-
Доброго дня. Не можу зайти у свій обліковий запис, потрібною ще дозавантажити документи. Коли хочу ввійти через GCKey, показало помилка, тоді натиснула ЗАБУЛА ІМЯ КОРИСТУВАЧА. При введенні електронної адреси на емейл лист НЕ приходить. Порадьте, будь ласка, що робити в цій ситуації. Дякую
-
Якщо ви не вклеїли фото в 25, ваш паспорт недійсний, вам тепер потрібно отримати ID. А віза вклеюється тільки в закордонний