UA to Canada CUAET
-
Де ви такі ціни берете. На листопад на приклад прямий з Лондона в дві сторони на тиждень 400 фунтів. Шукайте на різних сайтах, таких як www.skyscanner.net/ наприклад, а далі переходьте на сайт авіакомпанії.
-
Привет, пришло письмо Original Passport Request в личном кабинете. На сайте www.vfsglobal.ca/ захожу в свою учетку в раздел schedule appointment. Select Appointment Category имеет только одну категорию для выбора Biometric Enrolment. Биометрию же сдал. Будет ли это правильной категорией для записи на вклейку визы?
-
Вітаю, подали заявку по паспорту дія якого закінчується в наступному році, отримали схвалення, потім вирішив змінити паспорт, щоб був більший час дії. Рахував що під час подачі біометричних даних його можна буде так сказати прив'язати. Але мене попросили подати заявку в кризову підтримку ircc. чи хтось вже робив так: 1) чи потрібно у вільній формі це писати чи за якимось алгоритмом, з додаванням фото паспортів? 2) report of this page- це мається на увазі? Вдячен за відповідь Знайшов рішення: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis заповнюється по формі
-
Подскажите пожалуйста как отправить курьером документы на вклейку визы по Польше?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, я подавалась на визу по программе Cuaet в Марокко, сейчас пришло приглашение на вклейку визы, я сейчас нахожусь в Польше, могу ли я в Варшаве вклеить визу?
-
Ребята, подскажите пожалуйста, кто отправлял паспорт в Рим на вклейку, очень нужна помощь, как с обратной доставкой? Я отправлял паспорт в Варшаву, система такая же? Идёшь в банк, оплачиваешь там обратную доставку, распечатывает квитанцию и вкладываешь в конверт, правильно? Подскажите сколько стоит обратная доставка в Италии? И на какой адрес деньги отправлять. Спасибо большое 🙏🙏🙏
-
але на сайті вказаний VFS Global Kyiv snd Lviv... але окей