UA to Canada CUAET
-
У мене водійське 2003 року. Я в Брітіш Коламбія. Робив переклад тут, по місцю, просто загуглив. Все зробили по пошті. Тобто, я відправив фото, мені надіслали переклад як по електронці так і оригінали по пошті. Ціна наче 70 доларів була. Оплату робив просто в застосунку банку. Коли складав теорію, оригінал перекладу у мене забрали та віддали копію. Їздити можна по будь-якому водійському 90 днів, хоч старе, хоч нове. Єдина проблема, що страховка по ним максимальна, тобто дуже дорога. Щоб ви розуміли що таке дуже дорого - майже 500 доларі на місяць.
-
Если этот паспорт не был выдан на оккупированных территориях, то проблем нет. Вклеят в него.
-
Да.
-
Подскажите, а можн вклеить визу в другом вызовом центре, т.е. если биометрию сдавал в одном, можно ли вклеить визу в другом ?
-
Всім доброго дня! Підскажіть будь ласка, можливо у когось схожа ситуація і знає як вирішити це питання🙏 Чоловік знаходиться в Україні в зоні де ведуться бойові дії (Харківська область) і не може зробити біометрію. У мене вже є віза вклеяна. Чоловіку прийшла відмова, чи можливо щось зробити. Дякую заздалегідь за відповідь всім!
-
Любы друзи! А где можно поменять номер документа в заявке на визу? (Получил новый)
-
Всім привіт! Мене звати Ірина, я студентка Коледжу Об'єднаного Світу в Коста-Риці, де вивчаю предмет Глобальна політика🇨🇷 Зараз я працюю над дослідницьою роботою, вивчаючи питання "В якій мірі неурядові організації задовольняють потреби українських біженців в Канаді?" для того аби розроюити шляхи коопераціі в цій сфері в майбутньому🇨🇦Я вже провела серію інтерв‘ю з представниками абсолбтно різних неурядових організацій. Проаналізувавши їхню перспктиву, зараз моєю ціллю є зрозуміти які саме є потреби українців по прибуттю та яку допомгу вони отримували📚 Для поглиблення мого дослідження я проводжу опитування серед українців у Канаді, та буду дуже вдячна якщо зможете приділити 5 хвилин дорогоцінного часу, аби відповісти на питання та допомогти з моїм дослідженням: ❗️ forms.gle/NSiUyrTceugrJQti8 ❗️ Кожна відповідь має велике значення) якщо вас зацікавила тема, і ви маєте додаткові питання, будь ласка зверніться за поштою : [email protected]
-
Я не знаю чому він так довго чекає але ви можете побачити наприклад тут. Бо я не знаю де ви: www.nationalbackgroundcheck.com/services/expedited-fbi-background-check/
-
t.me/UAtoCanada/234496