UA to Canada CUAET
-
Даже там, главное чтобы его вам эвалюировали в магистра, WES например и тд
-
якщо єдиний квиток і тим більше однією авіалінією, то багаж реєструється до кінцевої точки.
-
Это нужно узнать у авиакомпании
-
Kayak
-
Доставлено і розпаковано vfs то різні речі Якщо їх закидають посилками, то будете чекати коли вашу розпакують в візьмуть в роботу Вони першочергово беруть особисту подачу
-
Окончательнон сообщение будет с текстом: The decision envelope for your application, tracking ID No. has been received from the IRCC Office on at the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Ankara and is ready for collection. For details on the location and hours of operation of our VAC, please refer to our website.
-
Якщо ви заїдети як турист то всередині країни треба міняти статус перебування, вказана програма закрита.
-
Так, але я читав тут інформацію, що треба буде податись на ворк перміт онлайн , і треба буде чекати від декількох тижнів до декількох місяців . В мене та сама ситуація. Я отримав візу по куает, а моя дівчина не подавалась, тепер виходимо з ситуації
-
Канада щодо імміграційного законодавства дуже розвинута, якщо у вас на меті жити там то кращі консультуватися з імміграційними консультантами тому що є багато програм інших провінціалних які можуть вам підійти!!!
-
Ничего, просят предварительное разрешение на работу, которое присылают вам при паспорт реквесте. Всё проходит очень быстро.
-
Доброго дня, маємо питання,всій сім'ї окрім дочки(вік 1 рік) все прийшло все в клеїли(візи,work permits,study permit для сина),на дочку вже 2 місяці нічого не приходе,в кризові форму писали багато разів,пишуть очікуйте, хто мав такі випадки?