UA to Canada CUAET
-
Cuaet це програма вїзду Українців в Канаду яка дає право отримати робочий, гостьовий, навчання і т.д. статуси, PR ви отримуєте на загальних підставах через експрес-ентрі чи провінційні програми
-
Добрий день усім. Підскажіть будьласка,якщо не виїхати в Канаду до березня 2024,то віза анулюється,чи просто не можна буде скористатися допомогою ,яку надає країна.
-
Ок. Тобто якщо я їду туди після березня 2024 то просто розраховую на свої сили,я правильно розумію?
-
Ви не зможете отримати wp.
-
Можно отправить в Ростов. В чем проблема? На сайте vfs все написано.
-
Ваша віза стане туристичною, Ви не матимете права працювати взагалі. Вам потрібно буде отримувати wp на загальних умовах
-
Зрозуміла. Дякую.
-
не правильно, вы приедете туда как турист и не сможете остаться дольше 180 дней
-
Дякую
-
: Хтось здавав у Лондоні паспорт на вклейку? Скільки часу займає повернення паспорту? Та чи я правильно розумію, що вже не можно просто відправити паспорт без особистої зустрічі?
-
Подскажите, отвез паспорт в визовый центр спустя 3 месяца после запроса на вклейку, нужно ли мне написать что то в кризис форму? Или уже не повлияет? Кто был в подобной ситуации просьба отписать, спасибо
-
возле аэропорта торонто полно отелей. booking в помощь
-
Доброго дня! У жовтні летимо до Канади (Варшава-Торонто-Едмонтон). Перерва між рейсами більше 12 годин. Чи є при аеропорту доступний готель чи лише ночівля в аеропорту! Поділіться будь ласка своїм досвідом! Дякую!
-
t.me/UAtoCanada/250865
-
В Торонто в аэропорту есть отель. Доступный ли, не знаю.
-
Слова "Канада" и "доступный" в одном предложении обычно не встречаются ;)
-
Всем привет! А кто откуда летел? Посмотрел цены на перелет с Польши и они не совсем приличные, есть какие-то лайфхаки с поиском рейсов с низкими ценами? Заранее спасибо за ответы
-
дякую!
-
Большинство отправляет с курьером. Нам в Алмате после биометрии дали такую памятку. Ещё по-моему надо было обязательно отметить что по Cuaet, и тогда платить за пересылку между центрами платить не надо.
-
Доброго дня чи у всіх працює особистий кабінет ?
16 Jan 2023, 06:08
215728/286500
about an hour ago