UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Таке питання: коли подавалися з чоловіком і сином на візи, то я була вагітна. Дитина народилася після того, як закрили програму. Ми втрьох отримали візи, але як тепер бути з другою дитиною? В неї ще навіть немає паспорта.
-
А якщо тоді не встигнемо до 31.03.2024 заїхати до Канади, то це не буде аргументом, що чекали на візу дитині? Бо нам ще на паспорт довго чекати(
-
На дитину отримайти закордонний паспорт та оформляйте звичайну візитор візу
-
Ця програма лише для Українців
-
Доброго дня, можливо відправляв хтось паспорт на вклейку візи до Відня, так щоб з Кур"єрською доставкою назад. Якщо є хтось такий і має кілька хвилин, чи можна було б поставити кілька запитань??
-
3 місяці паспорт, потім ще невідомо скільки на візу чекати. Ми свої чекали близько 5 місяців
-
А що сьогодні проблема з отримання для дитини закордонного паспорту за півроку достатньо часу, чи у вас окрема ситуація?
-
Не можемо, ми подавали через консульство України в Польщі, в них немає пришвидшеного дитячого паспорта((
-
Ви можете на сьогодні отримати закордонний паспорт офіційно доплативши по пришвидшеній процедурі у ДМС за неділю
-
А свідоцтво про народження дитини Українського зразку є?
-
Польське свідоцтво про народження. Робили переклад присяжний для довідки про громадянство та паспорта
-
Сходіть до консульства впишіть у закордонному паспорті на сторінці особливі відмітки дитину вклейте фото дитини та завірте все печаткою, заїдьте до України отримайте свідоцтво про народження на дитину, після чого отримайте закордонний паспорт дитині, після чого звертайтесь на отримання дитині візи, це самий швидкий шлях
-
Я по CUAET буду завтра в Канаде, при этом пока мне выдавали визу, у жены кончился паспорт и у нас родился ребенок. Какую визу им оформить для family reunion? Visitor visa for family visit? Но, вроде, visit - это на 6 месяцев, а хотелось-бы чтоб они жили со мной пока я тут. Подскажите, пожалуйста.
-
У очень многих, ищите по чату. Звонить надо.