UA to Canada CUAET
-
у вас же написано в пермите - CUAET. и в инструкции тоже сказано, для кого продление бесплатно
-
работают абсолютно без проблем
-
t.me/UAtoCanada/203311
-
моя мама при том, что с ней же в автобусе выезжали самые разные люди и с рос.гражданством и без - просто русские паспорта они оставили дома, как им и сказали сделать перевозчики. Никто ничего ни по каким базам не требует, а если и требуют на словах, то все равно выпускают по тому паспорту, который показываешь. Это решение человека по какому ему выезжать/въезжать если у него два паспорта в наличии. Хотя русские и закон - это антонимы, тут я даже спорить не буду, охотно верю что делают что хотят и никто им не указ.
-
без кредитной карты - никак. подойдет любая, не обязательно канадская
-
зараз довго розглядають заявки на продовження вп. ваш статус закінчується через 10 місяців, не розумію чого ви переймаєтесь. часу у вас достатньо. не плутайте тільки робочу візу і статус “воркер”. в Канаді можливо легально знаходитись і без діючої візи — ваш легальний статус це статус воркер, який завжди повинен бути діючим. віза — це документ для в’їзду в Канаду. по програмі куает видають тільки open work permit, який вам раніше і видали.
-
На нее подача он-лайн после того как вы откроете счёт в канадском банке.
-
Доброго дня. Мені потрібна ваша допомога. У мене закінчується робоча віза через 10 місяців,тобто мені дали візу на 2 роки,не 3 із-за того,що у мене був прострочений паспорт. Імміграційний офіцер пояснив,що мені потрібно зробити новий паспорт,а вже після цього податися на продовження,що я і зробив. Чекаю вже 3 місяці на відповідь,але ніяких новин. Написав в екстрену форму з питанням,що в мене скоро закінчується віза і мені потрібен пріоритет. Мені відповіли,що я маю право ще на один рік мати візу,тому чекаю. Питання в тому,що я подався на Open Work permit. В мене запросило дати довідку про медичний огляд,але я відправив довідку,яка була зроблена більше року назад. Ось переймаюсь із-за цього. Чи мені дадуть open чи просто продовжать звичайний ворк перміт CUAET? Дякую вам велике, гарного дня
-
Так матеріальна допомога
-
t.me/UAtoCanada/230744