UA to Canada CUAET
-
Дякую Вам . А то всі мені наголошують , що сума 29,4 це за їх роботу а не зворотній напрямок , і що це обовʼязковий платіж …. І без нього нічого не вклеють . Якісь не зрозумілі питання … тобто - можна привезти і забрати - і крапка … без оплати ??
-
Доброго дня де можно глянути, де мої паспорти? Є який сайт на прикінці літа віддали на візи. ДЯКУЮ
-
pasport.org.ua/centers
-
Подскажите, люди купили билеты в Канаду из Исландии (у них куает в паспорте стоит) им нужно подтверждать еще какой то (Electronic Travel Authorization (eTA) перед посадкой на самолет? Или если куает виза стоит , то уже не нужно ?
-
Скажіть , а чи зможу здати за своїх дітей паспорти на вклейку - і чи зможу я за них забрати - в Берліні . Чи потрібна особиста присутність ? Вік дітей - 18 та 11 років . І чи це одна і та сама будівля - де подають та де забирають ? Чи це різні організації ?
-
І для 18 річної теж ? Писати ? Чиивона має бути присутня ?
-
Можете забрати і ви, але в консент формі для дитини, на третій сторінці пишіть своє прізвище та імя і поряд, що ви мама
-
можна також, напишіть, що ви мама і все
-
не нужно
-
написать в кризис форму и в офис рассмотрения с доказательствами, что все документы были предоставлены. если они решат, что их ошибка, то анкету вернут на рассмотрение и будут далее рассматривать
-
А сколько лет ребенку?
-
Добрый день, пришел отказ на ребенка, хотя были предоставлены все нужные документы. Подскажите, можно ли как то подать на апелляцию его анкету ?
-
На батьків отримали уже?
-
Скажите, офис рассмотрения это что ?
-
Здравствуйте! Скажите пожалуйста, сколько нужно ждать приглашения на визу до Канады на детей!? Я уже жду с января месяца?
-
в якій ви країні?
-
Да, я получила марте месяце
-
В Германии, но подавали в Румынии
-
Доброго всім дня, чи адреса змінилась для відправки паспорта на вклейку візи в польщі?
-
t.me/UAtoCanada/228991
16 Jan 2023, 06:08
216340/287178
about an hour ago