Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t160640029T Offline
    t160640029T Offline
    Olivka
    wrote on last edited by
    дякую! так само думаю, але не знаю чи листи з роз'ясненнями справді допомагають і чи не буде даремно відправлений паспорт тому і питаю, може, раптом у когось уже був такий кейс і все пройшло ок чи навпаки
    1 Reply Last reply
    0
  • t193579869T Offline
    t193579869T Offline
    Elena Hranko
    wrote on last edited by
    Я прочитала Ваш кейс і написала відповідь вже після ознайомлення з Вашою ситуацією. Напишіть супроводжувальний лист щодо своєї ситуації і відправляйте паспорт. Що Вас пугає в цьому? Вам або вклеять візу, або відправлять назад чистий паспорт і щось відпишуть (в кабінеті, або з кризис форми). Ми не знаємо, як технічно у них працює система з підтягуванням прізвищ. Ви зробили все можливе
    1 Reply Last reply
    0
  • t995573950T Offline
    t995573950T Offline
    Evelina Gurnitska
    wrote on last edited by
    Привіт! У мене є дві вакансії для .NET. Канадська компанія, віддалено, підходить для роботи в Україні. Пишіть мені в тг, надішлю опис.
    1 Reply Last reply
    0
  • t375001939T Offline
    t375001939T Offline
    Taras Savenko
    wrote on last edited by
    Добрий день! Купував собі квитки West jet, але не полетів, гроші повернули на аккаунт в вигляді бонусів, які можна використати лише для покупки квитків. Це 795 usd, Можливо комусь треба? Можу допомогти придбати квитки на ці гроші і віддам їх зі знижкою за 650 usd.
    1 Reply Last reply
    0
  • t193579869T Offline
    t193579869T Offline
    Elena Hranko
    wrote on last edited by
    Хороша ідея 👍 Також слід бути готовим, що навіть офіційни брак не змінить ситуацію щодо терміну розгляду і схвалення візи. Оскільки Канада може продовжувати вважати, що «шлюб заключили з корисних міркувань задля отримання візи»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Первая ссылка в Гугле 😐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    visa.vfsglobal.com/deu/en/can/passport-submission Раздел submission by courier Там указано что нужно и куда отправлять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kare Makip
    wrote on last edited by
    Ось для цього щоб не було фіктивності повинна прослідковуватися як спільне життя так і наміри
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Не пишите ерунду. Знаю кучу случаев, где гражданские браки получали визы даже быстрее тех кто в оф браке. Канада считает гражданский брак таким же как и официальный, если пара живет совместно более года по одинаковому адресу. Если у пары реально есть намерение пожениться - окей. Но для «убедительности» это вообще никак делу не поможет. Вы еще скажите детей им под шумок нарожать😁 Все иностранны партнеры ждут визы долго, в среднем от 6-8 месяцев.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518054984T Offline
    t518054984T Offline
    Albina
    wrote on last edited by
    навіть з 2-3-ма дітьми приходять дозапити про не фіктивний шлюб 😅понарожали дітей для вигоди? А мешкати по одній адресі- ну то все) для вигоди ні-ні😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Детей можно рожать и воспитывать отдельно, даже не разводясь, как раз таки для бюрократического удобства. А вот совместное проживание, переписки, общие фото, отпуска, общий счет и другие запрашиваемые пункты могут доказать, что вы действительно семья и живете вместе. Хотя, конечно, это глупо. Особенно когда люди в браке по 20-30 лет))
    1 Reply Last reply
    0
  • t181117241T Offline
    t181117241T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Я все прочитала до того, як писати запит в групу, але так і не зрозуміла, який це courier (будь-який, або акредитований VFS), яка адреса відправки, платити тільки 26,10 євро за відправку та доставку назад, чи 26,10 євро - ціна доставки тільки в одну сторону? Можливо, хтось може поділитися зі мною досвідом відправки по Німеччині?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Оплачиваете обратную доставку по реквизитам, судя по сайту это 29,40€ (1 way courier) Заполняете consent form который есть на сайте по ссылке которую я скинула. Идете в ближайшую службу доставки и отправляете им конверт с паспортом, письмом-приглашением на вклейку, consent form и чеком об оплате обратной доставки. Оплачиваете курьерской службе доставку до визового центра. И начинаете ждать паспорт обратно. Пишите контактные данные верно и разборчиво, чтоб на вашу почту приходили уведомления об апдейтах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518054984T Offline
    t518054984T Offline
    Albina
    wrote on last edited by
    Проживати разом для зручності і просто задоволення потреб не можна? А виховувати дітей окремо, ще й декілька 😁 але їх країна, їх бачення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Позвоните на горячую линию и попробуйте решить этот вопрос с оператором, а не через кризис форму
    1 Reply Last reply
    0
  • t6605636132T Offline
    t6605636132T Offline
    Delhi Saxena
    wrote on last edited by
    Saw a post about your platform and I took a step to try if it's going to work, you changed my life financially, I just want to share your good work and let the world knows how great and responsible you are t.me/+HNNcaEzVEOphZDA0
    1 Reply Last reply
    0
  • t181117241T Offline
    t181117241T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wslkhg
    wrote on last edited by
    Вітаю. Нам за тиждень вклеїли візи , а моїй дитині ні (просять дозвіл рідного батька) я з її батьком не маю зв’язку взагалі. Я написала лист пояснення , але тишина. Можливо треба відправити їм статтю що я являюсь одинока мати. Підкажіть в кого таке було
    1 Reply Last reply
    0
  • t6307163265T Offline
    t6307163265T Offline
    Thelma Bassett
    wrote on last edited by
    Im available
    1 Reply Last reply
    0
  • t193579869T Offline
    t193579869T Offline
    Elena Hranko
    wrote on last edited by
    Я поділилася своїм досвідом, своєю ситуацією та міркування щодо цього Ця пара з Іспанії хоче їхати разом і очікує на візу. В чаті радять одружитися офіційно. Добра ідея, але слід розуміти, що це може не вплинути на прискорення рішення щодо візи. Сповіщаю цю пару, щоб вони не думали «зараз швидко одружимося і через місяць віза у нас» Навіть з усіма доказами спільного життя і перебуваючи в офіційному шлюбі (деякі навіть з дітьми), у пар, де хтось - іноземець (або жінка, або чоловік) завжди такі проблеми і дуже довгий час розгляду кейсів. Коли ми чекали на візу, тут в чаті теж запитувала щодо своєї ситуації. Ділюся тим, що є наразі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags