UA to Canada CUAET
-
Добрий день! Нагадайте будь ласка, як написати кризис центр. Це можна зробити з кабінету сайта? Я колись писав, але вже забув як це зробити. Просто родича подав документи ще 12 липня і досі нема ніякого рішення по його анкеті. Хочу їх запитати, чи не забули.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Дякую за відповідь 🫶
-
Укрпошта приймає тільки з сертифікатом на ліки, тобто в момент купівлі в аптеці вам повинні видати сертифікат. Це на випадок, якщо оператор перевіряє вкладення. Я відправляла два найменування, то просто не вказувала їх в описі, так як ліки були вже куплені і сертифікати не взяла.
-
Добрий день! Підкажіть де відслідковувати статус паспорта, якщо вже прийшло повідомлення що його вручили в візовий центр?
-
Всім привіт , може хтось летів з собакою породою амстафф ?
-
Добрый день! Очень срочно нужен ответ на вопрос, мы сейчас на паспортном контроле: ситуация такая Украинский загран с визой cuaet рабочей. Лариса вылетала из Сочи в Стамбул по российскому загран. Штамп о вылете и штамп прилета поставили в российский. А в Украинский не ставят. То есть Украинский без единого штампа. В Ванкувере Ларисе дадут ворк пермит?
-
Подивіться тут. Багато хто. В групі скористайтеся пошуком. t.me/petstocanada