UA to Canada CUAET
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Залишилося зібрати 35000. Всім дякую 🙏 Номер картки: 5375524800210341 Evgeny Klimenkov PayPal klimenkov.evgen20собакаgmail.com Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння
-
global-impact.ltd/?ref=Isaac08
-
Всем привет! Кто заполнял форму для охип и жил на это время в гостинице предоставляемой, что указывать как residence address (если его еще нет?)
-
Усім привіт! Я приблизно 27 вересня буду у Польщі, потрібно зробити ID картку. Чи може хтось з житлом допомогти, може у когось є звʼязки? Я їду один, мені 27, грошей небагато. Але я можу допомагати як завгодно, знаю українську, російську, англійську мову. Буду у Польщі, поки документи не будуть готові, потім одразу у Канаду.
-
Приветствую, коллеги. Предлагаем на взаимовыгодных условиях партнёрство по купле-продаже автомобилей на украинской регистрации. Занимаемся авто выкупом по всему миру. Так же возможно кто-то не успел продать машину и оставил её в Европе или Украине. Пишите в ЛС.
-
Вы бы хоть город в Польше указали. 🙂 Самый доступный вариант в Польше - это хостелы. А так Booking, AirBnb вам в помощь.
-
Я просто ни к какому городу не привязан по большому счету. Только в Варшаву нужно попасть, а потом просто ждать документы. Спрашиваю, потому что надеюсь, что можно найти недорогой вариант. На бесплатно не рассчитываю, но у меня денег всего ничего, учитывая, что мне ещё как-то улететь надо в Канаду
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Залишається зібрати ще 35000 грн. Всім дякую 🙏 Номер картки: 5375524800210341 Evgeny Klimenkov PayPal klimenkov.evgen20собакаgmail.com Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння
-
нет, не действует, package transmission fee платить не надо
-
t.me/UAtoCanada/252112