UA to Canada CUAET
-
Дякую
-
t.me/UAtoCanada/253498
-
спасибо большое!!!
-
Создайте профиль в трекере. Там может быть Ваш номер Пермита! Ссылку пришлю в ЛС. Пишите в кризисную форму, что не пришло письмо. И не переживайте, все равно Вам его дадут на границе. 😊
-
Здравствуйте! Нам вклеили визы worker, паспорта уже забрали, а introduction letter так и не пришел. Дело в том, что нам нужно срочно лететь, как заканчивается мой легальный срок пребывания в стране (я в Турции) 5 октября. А если этот introduction letter так и не придет, тогда как быть? Буду очень очень благодарна за совет, если кто-то сталкивался.
-
Добрий день! Скажіть будь ласка чи чи зараз надається можливість безкоштовно жити в отелі в Торонто до 14 днів, поки не знайдеш житло на постійній основі? Якщо я іду з дитиною до року
-
Привіт,можливо хтось їде до Польщі? Маю пару злотих та обміняю на долар
-
Дякую за пояснення! У мене паспорт з КУАЕТ візою загублений. У інших членів сім'ї - є. Чи треба мені перед подачею на Візітор візу (100$), писати в місцеве посольство Канади, де вклеювалась віза, про нову складну ситуацію? Адже в мене вже є Попереднє схвалення на Ворк Перміт.
-
нет
-
Здравствуйте. CUAET программа закрыта с 15 июля, как я прочла . Скажите , на данный момент есть какие-то льготы в Канаде , другие программы , Упрощенная выдача визы ?
-
агент вам скажет подавать анкету на новую визу
-
Як можна додзвонитися до агента в Канаді? Я втратив паспорт з візою і отримав нещодавно новий. Хочу внести візу в новий паспорт. Я вже був у Канаді та отримав всі документи. Як це зробити?
-
Ні. Говорила саме про виплату від Канади по приїзду. Хвилювалась що якщо я зареєстрована в Польші то допомога в Канаді не надається. Дякую за відповідь ☺️
-
Спасибо! Нереально крутое приложение.
-
Одноразова допомога від федерального уряду доступна всім. Є ще провінційні програми допомоги. Чи ви про виплати від поляків? 🌻
-
Всем привет. Кто знает как снять здесь деньги с укр счетов? Где минимальная комиссия? 🙏🏼
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, если у меня статус временного укрытия в Польше, приехав в Канаду я получаю выплату или нет, из за того что числюсь в Польше как беженец ????
-
Нужно сообщить в crisis form с припиской Ukraine 2022. А также отправить новый паспорт и все
-
Дякую
-
Доброго дня, на Passport Collection потрібен лише Appointment Letter чи ще інші документи?
16 Jan 2023, 06:08
217637/286544
about 2 hours ago