UA to Canada CUAET
-
ДП документ не у кожній країні є. Мені треба Париж 😞
-
Цікавить досвід людей, які летіли з пересадкою у Франкфурті. Так, як вперше побачу на свої очі аеропорт. Чи зможу зорієнтуватись в тому аеропорту? Чи буде якась перереєстрація документів, чи буде вхід, там, де й вихід, якщо це буде пересадка в тому ж терміналі?
-
Если при подаче документов на новый паспорт сразу приложить заявление с просьбой оставить вам второй паспорт, то старый не заберут.
-
що саме вас цікавить? задавайте питання.
-
Два паспорти тількі можна, другий ніхто не забере ) у мене у всіх по два закордонних ) У когось є інфа, що вклейка візи буде платною в візових центрах? Може Є посилання на офф джерела?
-
Доброго вечора! Відізвіться будьласка, хто летів до Калгарі з Варшави через Франкфурт-наМайні авіалініями LUFTHANSA. Я лечу вперше, і хочу розібратись з усіма ньюансами. Наперед вдячна!
-
Вы сначала определитесь в какое консульство хотите и узнавайте. У каждого могут быть свои нюансы. Но проще и быстрее это ДП Документ
-
А якщо на старий оформлений тимчасовий захист, а новий робити для візи? Це ок аргумент, чи силою відберуть старий?))
-
999 — це віза по програмі куает. допомога видається на підставі перміту, а не візи.
-
Нужно что бы было в визе 999, что бы была помощь материальная ?
-
Ну, він же не дійсний, або дирки або сдати паспорт, раніше сторінки з візами вирізали прост) Іра, як ти всюди встигаєш))) і в фемілі і у Ані і в інших )))
-
Прошу прощения,не знал)
-
В консульстве можно оставить, если виза в паспорте. Но обычно в консульстве идет обмен старого на новый загранпаспорт.
-
А що зробити, щоб не дирявили?))
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як зареєструвати собаку для перельоту з Європи в Канаду. Компанія Westjet (це суто канадська компанія). Намагалися звʼязатися з ними за номером «хто не в Північній Америці», але там робот лише відповідає і не може звʼязати з оператором. Дякую за допомогу.
-
В ньому просто дирки роблять, тіпа аннулюють ) в мене вже три, два норм і один анульований )
-
Добрий день, порадьте будь ласка інструктора для сдачі іспиту на 5 клас ? І де краще сдавати іспит ( в якому Registry)? Калгарі
-
тоді допомогу не дадуть, у вас буде ворк перміт без позначки куает. і потрібно буде платити за онлайн подачу на вп (255 кад)
-
Здравствуйте. Исправьте меня, если я что-то упускаю. На вклейку визы, если я буду отвозить самостоятельно, нужно 1. Паспорт 2. Копия письма запрос паспорта 3. Consent form И все? А то перечитав чат по поиску, кто что пишет и я ещё больше запуталась.
-
FPC
16 Jan 2023, 06:08
217744/286919
2 minutes ago