UA to Canada CUAET
-
Ну, він же не дійсний, або дирки або сдати паспорт, раніше сторінки з візами вирізали прост) Іра, як ти всюди встигаєш))) і в фемілі і у Ані і в інших )))
-
Прошу прощения,не знал)
-
В консульстве можно оставить, если виза в паспорте. Но обычно в консульстве идет обмен старого на новый загранпаспорт.
-
А що зробити, щоб не дирявили?))
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як зареєструвати собаку для перельоту з Європи в Канаду. Компанія Westjet (це суто канадська компанія). Намагалися звʼязатися з ними за номером «хто не в Північній Америці», але там робот лише відповідає і не може звʼязати з оператором. Дякую за допомогу.
-
В ньому просто дирки роблять, тіпа аннулюють ) в мене вже три, два норм і один анульований )
-
Добрий день, порадьте будь ласка інструктора для сдачі іспиту на 5 клас ? І де краще сдавати іспит ( в якому Registry)? Калгарі
-
тоді допомогу не дадуть, у вас буде ворк перміт без позначки куает. і потрібно буде платити за онлайн подачу на вп (255 кад)
-
Здравствуйте. Исправьте меня, если я что-то упускаю. На вклейку визы, если я буду отвозить самостоятельно, нужно 1. Паспорт 2. Копия письма запрос паспорта 3. Consent form И все? А то перечитав чат по поиску, кто что пишет и я ещё больше запуталась.
-
FPC
-
t.me/UAtoCanada/254366
-
Всім привіт. Тут є ті,хто робив закордонний паспорт в Канаді і подавався на продовження візи? Дуже потрібна ваша допомога. Як знову податися на візу для дитини будучи вже в Канаді?
-
FPC
-
що у вас у візі в нижньому лівому рядку написано — 999 чи FPC?
-
t.me/UAtoCanada/238485
-
Если дают SJTD надо брать, ранее говорили у вас месяц на это, но если в это время у вас уже готов паспорт то можно отправлять его, вклеят сразу в паспорт. Там на сколько я помню даже такая пометка есть. Ну мне по крайней мере сказали в течении месяца можно принести паспорт либо получать сжтд
-
укажите аэропорт влета. да, есть индивидуальные решения и зависит от офицера
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, если я обращаюсь через кризисную форму по заявке ребенка, я заполняю на странице входа свои данные, или ребенка?
-
Например: забыли поставить галочку что хотят работать)) Все от офицера зависит, по началу проблем таких вообще не было.
-
Тьху блін, 5 разів перечитувала, і, доки ви не написали, увагу не звертала 🤦♀️ Дякую дуже
16 Jan 2023, 06:08
217754/286920
about 2 hours ago