UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте извините что не по теме . Нужно найти в группе ( этой ) человека , потеряла с ней связь . Зовут Nadia , аватар блондинка с трема сертификатами в руках мастера маникюра , сейчас находится в Турции вроде как 26-28 летит в Торонто , помогите пожалуйста 🙏 спасибо ! Если что мой номер канадский +16478791646
-
А скільки часу десь розгляд відбувається, якщо онлайн подавати?
-
Але можуть дати звичайний open WP? Чи можуть взагалі не дати і потрібно буде аплаїтись на post CUAET?
-
Підкажіть, будь ласка. У мене канадська віза, на яку я подавався 8 березня 2022 року ще до відкриття CUAET (його відкрили 17 березня). Чи маю я право на WP з позначкою CUAET? Та чи дадуть його в аеропорту? Дякую!
-
Все так. Проте англійська додає непогано балів, так що якщо бали потрібні - здавайте. Якщо не потрібні, тоді можете не здавати. Прохідних +/- біля 700 гуляє. З них 6 місяців роботи і джоб офер дають 500, решта назбирується біографією (вік, освіта, англійська, попередній досвід) Також Манітоба ріже бали за навчання/роботу в інших провінціях, врахуйте це.(цитата) t.me/prcuaet Там есть подгруппа по Манитобе, можете там почитать,👆👆👆
-
Дякую в нас все вийшло зробили біометрию 👍