UA to Canada CUAET
-
Все так. Проте англійська додає непогано балів, так що якщо бали потрібні - здавайте. Якщо не потрібні, тоді можете не здавати. Прохідних +/- біля 700 гуляє. З них 6 місяців роботи і джоб офер дають 500, решта назбирується біографією (вік, освіта, англійська, попередній досвід) Також Манітоба ріже бали за навчання/роботу в інших провінціях, врахуйте це.(цитата) t.me/prcuaet Там есть подгруппа по Манитобе, можете там почитать,👆👆👆
-
Дякую в нас все вийшло зробили біометрию 👍
-
Добрый день, вы нашли ответ на свой вопрос- мне тоже стало интересно 🤨
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Я щойно побачів що запрос на здачу біометричних данних вже прийшов але вже пройшло більше ніж 30 днів. Ще реально якось виправити це положення? Річ в тому що чомусь повідомлення на пошті не було видно і ми його не побачили. А зайшовши в кабінет я його знайшов. Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть, якщо я надіслав паспорт з України через тур.компанію у Лондон. Компанія каже, що паспорт вже у Лондоні, але мовляв черга велика, поки що не готовий. В мене згідно листа від IRCC спливає термін, коли треба було надати паспорт. Що робити? Коли надсилала дружина і її паспорт був вже у консульстві, їй прийшов лист про розгляд, а наступного дня вже лист poe
-
Ищу желающих поехать в Канаду вместе, тех у кого уже виза на руках. Я украинец, нахожусь сейчас в Азербайджане, Баку. Вместе арендовать жилье и искать работу в Канаде легче. Мой английский средний..