UA to Canada CUAET
-
Підкажіть, якщо ще не мае схвалення, спочатку потрібно дочекатися а потім відправляти ? Чи можна зразу коли вже отримала другий паспорт ?
-
Підкажіть хто знає, в кухаря skill level В? Чи можна буде так само пропрацювавши в Канаді на кухаря подаватися на PR? Чи потрібна освіта, чи буде достатньо тільки досвіду в Канаді?
-
Усім доброго дня! Таке питання. Заявка на візу Cuaet була відправлена с даними одного паспорту, можливо зараз оформити ще один закордонний паспорт та саме його подати на вклейку? Не буде питань на тему: вклейка тільки в той паспорт який був у заявці ? Заздалегідь дякую за відповіді
-
Привет всем Подались на CUAET визу ещё в 2022 но к сожалению не сдали биометрию по семейным причинам , так как не думали что будем ехать , сегодня зашёл на ircc и увидел там отказ из за биометрит . Написал в канадское посольство о своей проблеме жду ответ , хочу у вас поинтересовать , может у меня ещё есть шанс получить с женой CUAET или только на туристическую визу подаваться и делать ворк Перми
-
Пишите в кризис форму . Спросите Требуется ли дополнительно какие-то документы возможно вы не перевели свидетельство о рождении что подтверждает ваше родство Возможно не перевели паспорт гражданина Украины который бумажный не ID карта возможно потребуется ещё какие-то документы вы напишите этот вопрос мол всё ли в порядке с нашими документами Может там что-то ответит или подскажет
-
Доброго дня! Питання стосовно медичного огляду. Дружина з дитиною приїхали в липні 2023. В аеропорту Торонто видали work permit і там нічого не сказано про проходження медичного огляду. Коли я приїхав у травні, в мене це було чітко зазначено. Чи потрібно дружині і дитині проходити медогляд? Чи може вже щось змінилось? Може хтось вже звертався до IRCC за офіційним розʼясненням? В introduction letter написано - you must have medical exam, if required. Тобто, «якщо потрібно»
-
Вам треба тільки чекати. Все в індивідуальному порядку йде.
-
Будь ласка, допоможіть. Моя донька - українка, а я - нігерійка. Ми підписалися на програму CUAET з березня 2022 року і провели біометрію, але з тих пір ми не досягли прогресу. Будь ласка, хто може допомогти? Зараз ми в Молдові
-
Дякую, спробую
-
вам візу не перенесуть чекати новий паспорт, подавати на вклейку вже новий долучати копію свідоцтва про шлюб з перекладом звісно написати в кризову про зміни, долучити скан нового паспорту
-
Доброго дня. Цікавить таке питання. Вийшла заміж, змінюю прізвище. На днях отримала підтвердження, що можна подати документи на вклейку візи. Вже подала зміну паспорта звичайного. Через днів 25 буде не дійсний закордонний який зараз через зміну прізвища. Як бути? Вклеїти зараз, а потім в новий його можуть перенести? Чи зробити новий, але ж усі документи по візі на старе прізвище в нове його не вклеїти, що робити? Писала в підтримку IRCC не відповіли нічого з цього приводу.