UA to Canada CUAET
-
Ого..в мене з'явився, але писало всеодно ,що треба відбитки. Потім прийшло,що ми їх не отримали. Я ходила у візовий, де здавала. Взяли дані, на наступний день completed. Хоча відповідали що VAC нічого не робив, то співпадіння. Пізніше зрозуміла,що така ситуація у багатьох, що не отримали і т.д. і це теж варіант норми, але всім підтягувався номер біометрії і дата. У вашому випадку не знаю, але точно б не чекала, а писала і телефонувала
-
Доказали , получила визу )
-
Підскажіть будь ласка. Якщо новий паспорт. Потрібно просто новий сфоторгафувати і відправити через кризову форму. Має прийти якась відповідь чи ні після цього? І підскажіть бачила в групі, що буде платна вклейка візи з жовтня? Чи я не правильно зрозуміла? І якщо відправити 30.09.23 з Києва паспорт на вклейку через нову пошту то не треба платити за вклейку? Чи подача рахується з дня коли Варшава отримає від нової пошти паспорт?
-
Медосмотр действует год
-
Медосмотр нужен только в первый раз при получении визы вне Канады. При заявках в Канаде его даже просить не должны - или же при заполнении опросника что-то не то было указано, или вы не там подаетесь
-
Усім привіт! Є питання до дівчат, у кого чоловік - громадянин Туреччини. Я отримала свою візу ще близько року тому. Запит на паспорт доньки прийшов тільки зараз. Але у чоловіка попросили додатково прислати докази того, що ми чоловік і дружина. Але ми й так прикріпляти свідоцтво про шлюб, коли подавали заявку. Свідоцтво написано двома мовами: турецькою і французькою. На англійську ми переклад не робили, так як французька теж приймається. Скажіть будь ласка, чи ви робили переклад свідоцтва про шлюб на англійську? Чи вас просили додатково прислати докази вашого шлюбу? Такої питання номер 2: я написала з цього приводу в кризову форму. Але не вказала спочатку мого повідомлення Ukraine2022. Чи важливо це? Чи можете тепер бути, що мою форму закинуть кудись далеко-далеко та роздивляться без пріоритету?😅 Може мені заповнити нову форму?
-
Кто то на визу подался в новый паспорт? Мой мед осмотр просрочен уже, год истек, и при заполнении заявки они просят мед экзамен. Океееей. Звоним в клинику, а Клиника требует бумаги от миграционки. Но какие бумаги если я сам инициатор и заполняю анкету, и миграционка ниче не шлет. Шо делать? Подсунуть им старый куаэтовский запрос на мед экзамен?
-
Подскажите пожалуйста, у мужа просят доказательства брака. Куда нужно зайти, чтобы отправить файл ? В закрепленых смс не нашла. Кому не трудно, подскажите пожалуйста.
-
Да, это когда один из супругов украинец, другой иностранец и вам нужно доказать, что ваши отношения не фиктивны)
-
Это когда по супругу украинцу ?
-
Скажите, после fairness letter, хоть кто-нибудь получил запрос на вклейку визы?)