UA to Canada CUAET
-
Админ отвечаете пожалуйста
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Я только что от волонтеров. Дают сайты благосклонные к украинцам. Дальше действуйте сами
-
Ребята добрый вечер. Подскажите пожалуйста. Пришло приглашение на вклейку, но я за это время продлила паспорт, т.е., он уже другой немного. Какую кризис форму писать?
-
користуйтесь пошуком по чату. це питання кожен день задають
-
Жилье на первое время уже н дают даже семьям с детьми ?
-
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/passport-submission
-
вы же про октябрь пишете? в любом случае - необходимость платить этот сбор от способа подачи никак не зависит
-
"сервисный сбор" зависит не от способа подачи паспорта, а от того, где вы сдавали биометрию. если вы ее сдавали не в Варшаве - то этот сбор в любом случае придется платить
-
Доброго дня, підкажіть, як відправити паспорт на вклеювання візи з України до Варшави. Мені відправили інструкцію, що потрібно спочатку оплатити послу Двосторонньої доставки. На Новій пошті мені відповіли , що не мають послуги Двосторонньої кур'єрської доставки,тобто тільки в одну сторону зможуть відправити, тоді як далі, забрати паспорт? Чи може хтось замість мене в Варшаві забрати мій паспорт з Візового центру?