UA to Canada CUAET
-
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/passport-submission
-
вы же про октябрь пишете? в любом случае - необходимость платить этот сбор от способа подачи никак не зависит
-
"сервисный сбор" зависит не от способа подачи паспорта, а от того, где вы сдавали биометрию. если вы ее сдавали не в Варшаве - то этот сбор в любом случае придется платить
-
Доброго дня, підкажіть, як відправити паспорт на вклеювання візи з України до Варшави. Мені відправили інструкцію, що потрібно спочатку оплатити послу Двосторонньої доставки. На Новій пошті мені відповіли , що не мають послуги Двосторонньої кур'єрської доставки,тобто тільки в одну сторону зможуть відправити, тоді як далі, забрати паспорт? Чи може хтось замість мене в Варшаві забрати мій паспорт з Візового центру?
-
Есть те, кто уже больше года ждут
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста 🙏🏼 Какой самый долгий период могут давать согласие на визу? Я подавала вместе с сестрой ещё 14 июля заявку, 8 августа мы сдали биометрию, а 24 августа мне пришло согласие на визу. Но сестре так и не пришло больше никакого письма, и я переживаю, это нормально или нужно им писать? Мы подавали одной заявкой, но мне уже обратно с визой едет паспорт, а ей писем так и нет.. Буду очень благодарна за ответ ❤️
-
Монреаль. Спочатку казали, що зарано. Потім запросили інформацію та заповнити форми. Потім вибачились, бо не зможуть допомогти і порекомендували тільки чекати..
-
Нам погодились допомогти і подзвонили до IRCC. А ви в якому місті проживаєте?
-
З травня звертаюся до MP... Сьогодні повідомили, що на жаль не українцю нічим не можуть допомогти.. Бо не в пріоритеті та немає поважної причини.... 🤷🏻♀️ Але якщо і вам парламент не може допомогти... то не знаю що і казати... Мандамус ще допомагає?