UA to Canada CUAET
-
Монреаль. Спочатку казали, що зарано. Потім запросили інформацію та заповнити форми. Потім вибачились, бо не зможуть допомогти і порекомендували тільки чекати..
-
Нам погодились допомогти і подзвонили до IRCC. А ви в якому місті проживаєте?
-
З травня звертаюся до MP... Сьогодні повідомили, що на жаль не українцю нічим не можуть допомогти.. Бо не в пріоритеті та немає поважної причини.... 🤷🏻♀️ Але якщо і вам парламент не може допомогти... то не знаю що і казати... Мандамус ще допомагає?
-
Доброго дня Також чекаємо на трек номер Відправили 18го, досі нічого... Якось змінилась у вас ситуація?
-
ви не сказали і не показали, який статус вашої заявки. у вас refused? якщо так, то тільки подача нова, на загальних підставах. будь ласка, коли пишете повідомлення, користуйтеся точками і комами, розділяйте ваші речення. дуже важко зрозуміти, що ви пишете
-
Они написали письмо что вы не предоставили доказательства что являетесь бегущие от войны ну что-то такое предоставьте дополнительные украинские документы я посылайте паспорт и пришло такое письмо ну через сколько дней конечно я не поняла заняло достаточно большой срок пока перевела мне вот интересно они сейчас советуют поддаваться по другим программам другие программы уже все платные правильно это полностью отказ или можно как-то ещё обжаловать
-
Лучше всего конечно письмо перевести и прочитать. «Так как по вашей заявке уже принято решение, информация, предоставленная вами, не будет добавлена в вашу заявку».
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, с момента как отправили паспорт в Варшаву, через сколько должны прислать хоть какое-то уведомление на электронный адрес? Спасибо
-
так я вас і попросила показати, що вони вам написали щодо перекладу громадянського паспорту. можете показати скрін без особистих даних
-
Щодо запиту. Сиджу чекаю вже кілька місяців. Тут рекомендують напиши в криз. Я написав мовляв "переживаю чи все гаразд з моєю заявою." вони мені відповіли але, я не зрозумів що вони захочуть. Написав на електронну пошту консульства канади з питанням (що від мене хочуть). мені консульство відповіли - що відправ переклад громадянського паспорта - ну я і відправив. тепер прийшло те, що я дав скрін вище.