UA to Canada CUAET
-
Elena 🇺🇦
-
У меня есть агент, который нам отправляла паспорта на вклейку. Она берет детские без запросов и успешно вклеивают.
-
Я відправляла до Румунії, зробили все швидко, протягом 4 тижнів паспорти були у мене з візами. Якщо вам не принципово, можу дати контакт. Через них робила 3 рази
-
Можна НП до Черкас, звідти в Румунію, якщо не знайдете до Молдови
-
ви впевнені, що ваша авіалінія дозволяє змінити імʼя на абсолютно інше?
-
ще не було новин. як зʼявляться, все буде у закріпленому. там завжди актуальна інформація
-
судя по всему вы не то выбрали в опроснике и теперь подаете заявку на authorization to work without a work permit. при правильной подаче этого письма быть не должно
-
ви щось не те вибрали або не те відповіли в запитаннях. перевірте все уважно. яку форму imm ви заповнювали? ось тут інструкція, перевірте те ви вибирали, чи ні www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada
-
Добрий день, питання. З 23 жовтня повинна бути программа зв'язана з сім'ями, що проживають в Канаді, якщо я не помиляюсь, чи є якась інформація щодо цього, чи потрібно дочекатися жовтня 23?
-
зачем его писать?
-
агенти на лінії вам не допоможуть нічим. вони просто можуть сказати, що робити — тобто подаватись заново. агенти не займаються вирішенням питань по візі, а тільки можуть допомогти у випадку, якщо листи не дійшли, або проінформувати щодо статусу і тд. через кризову успіх також навряд чи можливий. таких як ви — тисячі, і це ваша провина, що вам було не до біометріі, які би у вас причини не були.
-
Про шансы не в курсе - все зависит от всего